| Andrei1811 a întrebat:

am si o intrebare in special pentru fete, dar pot raspunde si baietii daca cunosc bine situatia. Vorbesc cu o fata de ceva timp, da in ultimu timp s-a cam indepartat de mine, mi-a zis ca in preajma mea se simte bine si protejata! Cam pe unde ma aflu in capu ei, sunt doar un amic sau are alte sentimente pentru mine? Inca ceva, daca incep sa o tratez ca putin mai multa indiferenta o sa o indepartez sau o sa se frusteze si o sa se apropie mai mult?

3 răspunsuri:
| BaiatulAnonim a răspuns:

Cea mai buna solutie ar fi o discutie serioasa cu ea. In primul rand ca sa aflii motivul acestei departari, daca e din vina ta sau din cauza ea si cel mai important, daca a vazut in tine un potential iubit vreodata. Nu ai cum sa aflii ce gandeste un om despre tine daca nu il intrebi direct. Iar tratarea cu indiferenta nu iti garanteaza nicio apropiere din partea ei. Poate interpreta gresit aceasta indiferenta si sa lase lucrurile asa cum sunt. Orice lucru poate fi rezolvat printr-o discutie deschisa. Succes happy

| TheLoveDoctorr a răspuns:

A 2-a varianta.

| TheFragranceMaster a răspuns:

Se pare ca ai intrat un categoria ''prieteni''.In cazul asta ti-ai cam luat adio de la bucatica cea dulce! Sa revii e cam greu! Daca merita incearca, spune-i ce simti, vrei, doresti etc, te-ai prins!