| Marry410 a întrebat:

am si o intrebare, va rog raspundeti-mi URGENT puppy dog eyes Deci..eu fac dansuri, si am un antrenor de 24 de ani, eu nu m-am mai dus la sedinte de cateva zile, si mi-a trimis mesaj pe facebook : 'esti bine, mai?' si nu inteleg de ce il intereseaza ca eu n-am nicio treaba cu el, sunt multe alte fete care se baga in seama cu el, eu am stat in banca mea, il respect ca pe un antrenor, si sa fiu sincera in timpul cursurilor se uita la mine mai mereu si la decolteul meu laughing Deci eu nu inteleg de ce il intereseaza pe el de mine, el 24 de ani eu 15 tongue Plzz HElpp

11 răspunsuri:
| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Decolteul este facut pentru a ne uita la el(baietii). Poate doar vroia sa vada cum te simti dupa sedintele de dans, atata tot.Iar daca se uita la tine, unde ai vrea sa se uite? Pe pereti? Ca el raspunde daca patesti tu ceva.

| EvilThoughts a răspuns:

Sincer,vara asta mi s-a intamplat un lucru asemanator.Eu am 14 ani, el are 22. (situatia este un pic diferita)Ideea este ca niciodata nu i-am dat semne ca imi place de el sau mai stiu eu ce chestii.Nu,niciodata.Se intampla faptul ca ne vedeam in fiecare zi ...inevitabil.Dupa aproximativ o saptamana mi-a cerut numarul de telefon iar eu i-am spus ca nu sunt dispusa sa i-l dau.Nu s-a suparat, iar a doua zi lucrurile au intrat pe fagasul lor normal, chiar daca uneori imi mai facea complimente sau avansuri.Ideea este ca si eu incepusem sa tin la el dar... pur si simplu ceva inauntrul meu imi spunea ca nu trebuie sa stie nimeni.
Daca ii raspundeam la avansuri nu numai ca poate ajungeam intr-un sfarsit la o relatie dar, mai exista si posibilitaea de a ajunge sa fac un lucru pe care nu il doresc la varsta asta.
Sincer, deseori simteam ca el ma vede doar ca pe un copil; imatura si instabila.Ma simteam chiar asemenea unui copil uneori in preajma lui.

Iti este profesor si, in concluzie, este un pic cam normal sa se intereseze de starea ta.Da, poate a facut o simpatie pentru tine, dar sincer nu cred ca ar trebui sa ii raspunzi la chestia asta.
Vezi ce faci si ai grija de tine happy:*

| carmenatyla5689 a răspuns:

Norocoaso big grin Afla ce se afla in spate...Incearca sa ii dai si tu lui niste" semne" chiar daca poate nu vrei, insa altfel nu aflii daca chiar ii place de tine sau nu :d Mie una mi-ar fi placut ca atunci cand aveam 15 ani sa am un prieten de 24. oricum si acum am 19 si am un prieten de 31 big grin e ceva foarte deosebit happy poate prinzi si tu gustul oricum intai afla daca chiar te place. Fa ce face si el daca apoi va face mai multe ai sa vezi happy FUNDA?!big grin

| missme90 a răspuns (pentru carmenatyla5689):

Doamneeeeeeeee. cum poti ma sa o sfatuiesti asa ceva? ce dracu e asa deosebit sa stai cu unu mai mare care si-a tras-o cu o gramada de femei si trage mereu la cele tinere. cand o sa fi si tu mai inaintata in varsta no sa se mai uite nici la tine. stati cu toti prapaditii care va vor numa pentru sex.
si pe fata asta nu o invata tampenii. fata nu stie ce intentii are ala. nu a cerut sfaturi de genul asta. daca face ce zici tu e posibil ca antrenorul ei sa incerce mai multe cu ea. o vezi dup-aia la televizor violata

| carmenatyla5689 a răspuns (pentru missme90):

No bine intr-un fel ai dreptate la faza cum ca si-a tras-o cu multe altele ma ingrozeste si pe mine chestia asta de multe ori. Dar no ziceam si eu ...imi dadeam cum parerea happy nu sarii asa tongue

| Marry410 explică (pentru missme90):

Nu egenul ala de barbat, este un om foarte respectuos big grin E un brbat cu cap tongue

| missme90 a răspuns (pentru Marry410):

Nu am zis ca ar fi genul asta de barbat. dar la sfaturile lu sorata, sa te dai la el si restul ca sa vezi daca ii place de tine nu e in regula. deoarece diferenta de varsta dintre voi e mare. el la varsta lui vede altfel relatiile. si nu stiu daca inca esti dispusa sa faci ce vrea el. si poate o joaca ca asta sa se termine prost. nu poti cunoaste niciodata un om cu adevarat.
dar oricum initial eu aveam impresia ca nu esti incantata de faptul ca este el interesat de tine. de aceea ti-am si raspuns prima data ca e posibil doar sa fie precupat de tine fara ceva de genul. sa inteleg ca iti place de el?

| Marry410 explică (pentru missme90):

Adevarat nu sunt incantata ca este interesat e mine pentru ca il vad ca pe un antrenor super de treaba tongue

| GoodLuck10 a răspuns:

Poate ca chiar il intereseaza de tine sau poate este un obsedat straight face. Dar cand o sa mergi la sedinta urmatoare o sa-i vezi reactia si o sa-ti dai singura seama. happy Funda? puppy dog eyes

| missme90 a răspuns:

Poate omului ii pasa de cei care vin la sedintele lui. o fi zis ca te deranjeaza ceva de nu mai vi sau ai patit ceva. asta nu inseamna automat ca nu mai poate el de grija ta.
faptul ca se uita la decolteul tau poate fi un ges involuntar. TOTI se uita. asta nu inseamna ca neaparat se baga in seama cu tine pentru ca are vreun gand necurat. poate fi doar ingrijorat sau vrea sa fie politicos, sa arate ca ii pasa de cei cu care lucreaza.

| AlliCeAntrax1 a răspuns:

Daca nu vrei sa se mai uite in decolteul tau, nu mai purta decolteu. Te-a intrebat daca esti bine pentru ca un profesionist este interesat de "elevii" sai, pentru ca nu vrea sa te piarda ca client