| george1234 a întrebat:

Am trecut anul acesta clasa a 7-a. Am o colega care imi place de ea foarte mult. Dar eu sunt timid sad si mi-e frica sa o intreb. Ea sta in spatele meu la banca. Dar ce-a mai mare problema e ca ea sta cu de aia mai marii de liceu, a 8-a. Ce sa fac cine ma ajuta

9 răspunsuri:
| alexmaster3023 a răspuns:

Prietene sa iti zic ceva:daca o sa stai ca mutu nu o sa afli daca te place sau nu-s i poate te place. Daca o intrebi cat de rau poate fi.Ca doar nu te impusca.Intr-o zi sa te duci la ea si ii zici verde in fata:imi place de tine.

| JohnnyBi a răspuns:

Sa inveti limba romana corect, ca daca ii scrii o scrisoare de dragoste si in ea zici mi-e frica ce-a mai mare si mai marii, nu ma mira de ce se uita dupa ei si nu dupa tine

| ema_9499 a răspuns:

Daca ea nu iti da nici o atentie mai bine uito! Degeaba tu vei sta mereu cu ochii pe ea daca ea are deja in cap alte intentii poate ea te priveste doar ca pe un amic...lasa'mi id tau intr'un mesaj si mai vb acolo

| hiperkevin a răspuns:

Incearca sa descoperi daca are prieten daca ii place de cineva si daca nu-i place de altcineva incearca sa descoperi ce zice despre tine apoi spune-i cea ce simti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa iti gasesti pe una mai mica cu 1-2 ani decat tine sau sa astepti sa cresti 1-2 ani ca sa fie si alea mai mari un pic ca alta mai mare sau de seama ta nu prea se uita la tine acum deci numai d'ale mici

| seby_2950 a răspuns:

Salut! Prin situatii similare trec multi, dar pana la urma trebuie sa iti faci curaj sa o intrebi.In cel mai rau caz o sa zica nu.si ce daca zice la toata clasa? ce-ti pasa? la urma urmei e un lucru normal sa iti placa o fata daca esti baiat sau sa iti placa un baiat daca esti fata.nu ai de ce sa te ascunzi.Bafta multa oricum

| Fresh a răspuns:

Hai sa-ti zic asa...1. Fa o schimbare de look.
2. Fa niste exercitii acasa si ia-ti si nite gantere pentru a te schimba si la corp(sa faci muschi) laughing
3. Cu timiditatea nu rezolvi nimic, ba mai mult o sa-ti faci foarte mult rau.
4. Fa ceva cu defectu de timiditate (adica impuneti sa nu mai fii asa)
5. Toate acestea in vara asta fara ca u sa o vezi pe ea big grin si nici ea pe tine pentru. a observa schimbarile big grin

Acum sa te fac sa intelegi ca timiditatea e un lucru foarte nasol iti zic ca si eu am fost asa odataa chiar intr-a 7-a happy si nu am rezolvat nimic ...imi placea foarte mult de o fata si a asteptat vreo 5 minute ca sa o sarut si eu am fost prost si m-am ales cu un ciuciu sad si am suferit mult si crede-ma ca mai bine sa nu fii timidwinking bafta. big grin

| george1234 explică:

Fresh fac atletism happy

| MoNik_4396 a răspuns:

Este normal ca fetele sa stea cu baieti mai mari decat ele, parerea mea, tot ce trebuie sa faci tu este sa prinzi curaj si sa intrii in vorba cu ea, daca esti timid si retras si nu vorbesti cu ea nu o sa te remarce...
mult succeswinking