| Alecsica a întrebat:

am trecut clasa a 9-a si am decat 2 fosti colegi de generala cu mine in clasa, in rest nu cunosc pe nimeni.
Pana sa inceapa scoala o fata de pe facebook mi-a trimis mesaj privat intrebandu-ma urmatoarele. " Ea: ce faciiiii?
Eu: pai bine, dar ne cunoastem?happy
Ea: nuhappy.la ce profil esti in chimieebatting eyelashes?
Eu: pai electronica automatizarihappy u?
banuiesc ca fetele la protectia mediuluihappy
si noi baietii la muncarolling on the floor)
Ea: eu sunt la automatizarii suntem colegiibatting eyelashes
Eu:superhappy
Ea: imi dai id tauu >:?
Eu: da.
deci oficial esti colega mea, cam ciudat sa ne cunoastem pe facebook, dar mergewinking
Ea: sa imi dai accept pe facebook :*
Eu: bine sefa :*
Ea: ok :* mai vorbim
Eu: bine :*

Bun, deci imi place de ea la nebunie, dar nu stiu cum sa incep. La liceu banca ei, este la randul din mijloc iar eu sunt in dreapta ei, nu pot sa imi dezlipesc ochii de pe ea, nu mi s-a intamplat niciodata sa raman cu "gura cascata"
In timpul orelor mai trag un ochi la ea si o admir din cap pana in picioare si ea se uita la mine dar discret si eu ma prefac ca nu o vad, in clasa sunt "liber" nu stiu cum sa zic, dar in prezenta ei sunt un "mielusel" nu stiu cum imi explic.
Voi ce ziceti ma place? sa merg mai departe, adevarul este ca sunt cam timid... Dau funda, pentru. cine ma ajuta!

2 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Sunt fata. Eu zic sa ali daca a mai facut asta si cu alti colegi, daca nu este posibil sa te placa big grin.

| Ddf_Stefan_1987 a răspuns:

E bagaboanta intreab-o direct pretul