Pai daca Selena Gomez e cu Justin Biber sansele ca amicul tau sa se intalneasca cu ea sunt de 13%
Tara: America
Oras :Los Angeles
Strada: S Westlake
Casa (culoare): Galbena Funda?
Până atunci nu crezi că vedeta lui o să se căsătorească? Din câte am aflat despre ea, a fost împreună cu Justin Bieber pentru faimă şi aşa a ajuns mai populară. Explică-i că o să se îndrăgostească de alte fete şi o să uite de vedeta lui.
Vise de copil-copac daca ce zici tu acolo e pe bune, o sa-i treaca "indragosteala" asta in cateva saptamani si cand va creste mai mare si isi va aduce aminte de perioada asta se va gandi "Doamne ce copil prost eram eu pe vremea aia".
Daca nu ii trece intre timp, il sfatuim sa si-o inchipuie cand are diaree.
Sau cand este pe ciclu si schimba tampoanele alea mirosind a crematoriu.
Sau cand o ia in gura de la toti ceilalti care au avut-o ca idol inainte sa o aiba ca zdreanta.
Daca tot nu ii place si vrea sa isi faca un scop in viata din a fi cu ea, poate ar trebui sa documenteze mai bine personajul Javert.
Bafta!
Vai, lasati-o mai copii pe aia. Alta n-ai gasit?
"strada cu numarul casei" For ***'s sake, uita de ea. E doar un actor mediocru din state.
Prietenul tau are aproape 100% sanse sa ramana onanist. Ca sa iti explic cam ce sanse are sa se intample asta, aveti mai multe sanse sa fiti loviti amandoi de un meteorit, in timp ce va jucati cu papusile intr-un avion care survoleaza luna, in timp ce Florin Salama castiga Olimpiada pe judet la limba si literatura romana.
Cum dracu....normal,procentul este de 100%, acum nu ramine decat sa parcurgi etapele, visa, scoala, sport si esti in ea in cel mult doua vieti daca nu trei.
Fantezii de copil si nimic mai mult. Peste cateva luni o sa-i placa de alta vedeta
Cam aceleasi sanse are sa castige la loto cu 1-2-3-4-5-6. Sunt destul de mici sa stii.
Mai pustiule de obicei pe site'u asta cand cineva scrie pentru "un prieten cu pc stricat sau fara pc" de fapt scrie pentru el dar ca sa nu se faca de ras cu astfel de intrebari total aiurea. si apropo ''prietenul" tau nu are nici macar o sansa + ca e mai mic cu 7 ani
Croft eu am iubita dc as zice ca mie imi place de ea sau o iubesc.....Mai astept cateva raspunsuri si dupa dau funda.
Fiecare meritati funda deoarece v-ati spus opinia si sunt de acord, dar cum sun amicul lui nu o sa-i zic chiar faza cu meteoritul si salam .V-as da la toti funda dar doar unul poate primi . Daca mai vine alte raspunsuri sunt bine venite.Inca o intrebare, voua nu va place nici macar cum arata? Mie asa si asa.
andreeicritian întreabă: