| andreutza17 a întrebat:

Am un coleg in scoala e foarte dragut mie imi place de el dar, el nu stie asa si nu stiu cum sa ii spun asta aveti vreo idee? Am incercat sa vorbesc cu el pe Facebook dar nu imi raspunde Funda

Răspuns Câştigător
| Giorgianabubu a răspuns:

Daca ai nr lui de tel cu atat mai bine,e mult mai bine sa va auziti macar la tel decat sa vb cu el pe fb despre chestia asta,dar cel mai convenabil este ca voi doi sa va intalniti undeva,la o terasa,la un suc etc,vb si vedeti ce aveti in comun si dupa treceti la subiectul care te intereseaza pe tine,te asiguri mai intai sa nu aiba prietena,sa nu il iei direct si nu din prima intalnire, cand m-am gandit sa treceti la subiectul care te intereseaza pe tine m-am referit la faptul ca trebuie sa vb asa mai pe ocolite sa il tragi de limba sa stii ce fete il atrag, dupa mai multe intalniri vei reusi sa ii spui sentimentele asta daca nu ti-o ia el inainte, crede-ma e adevarat ce iti spun, nu sti niciodata cand apare ceva neprevazut, pentru ca ciudate sunt caile dragostei cateodata.Succes in dragoste, sper ca te-am ajutat.

| andreutza17 explică (pentru Giorgianabubu):

Pai eu sunt cam timida...

4 răspunsuri:
| Ekcstsy a răspuns:

Fa rost de numarul lui de telefon si il suni si il inviti la un suc. Se poarta in ziua de azi ca fata sa faca primul pas. Sau daca nu ia-l deoparte si spune-i fara nici o jena. Auzi mie place despre tine tie place despre mine tongue. Nu asa dar nah intelegi tu ideea. E un risc dar macar nu te mai chinui cu ganduri de genul celui de mai sus. Succes

| andreutza17 explică (pentru Ekcstsy):

Pai am numarul lui de telefon dar mi-e frica sa vorbesc cu elbig grin

| Ro0oBerT a răspuns:

Pai incepi sa te dai la el dar nu foarte mult (s-ar putea speria), iar apoi cand deveniti mai apropiati ii spui fata in fata ce simti pentru el fara nici-o ocolire a adevarului. Daca si el te va place sigur va fi cu tine. Sper ca ti-am fost de ajutor. Funda? big grin