Nu mai conteaza ce a fost, ai timp sa gasesti o fata, in ultimii 3 ani am fost singur si de craciun si de revelion, in loc sa stai suparat bucura-te de timpul petrecut cu tine, cand va aparea cineva in viata ta nu vei mai avea aceeasi lux, daca ajungeti poate sa locuiti impreuna iti va fi dor de vremurile de acum, alege cum raspunzi situatiei, daca stai suparat nu ai nici un beneficiu, nu te poti bucura de un film, de o mancare, de nimic, merita? Chillll
Mulțumesc mult pentru ajutor?
Te-a inselat?
Eu nu stiu voi chiar credeti ca perechea voastra va apartine, ca nu poate face nimic cu altul/alta, ca va inseala?
Iubirea adevarata este Inconditionala si ar trebui sa te bucuri de fericirea ei chiar daca ea e cu alta persoana.
Te-a inselat inseamna ca ti-a jignit Ego-ul, ca nu s-a comportat conform asteptarilor tale... si singurul culpabil esti Tu.
Gândeste-te că sunt persoane singure de mulți ani și nu le pasă pentru că se focusează mai mult pe carieră și alte aspecte. Poate la tine asta e problema de după ce că te înșeală iubita, îți mai și îți pare rău, fi liniștit, chiar dacă te vei împăca cu ea o va face din nou.
E perfect normal si de inteles. Nu stiu daca face vreo diferenta, dar nu esti singur in situatia asta. Am avut si eu multe revelioane fix la fel, dar e doar un moment, si va trece.
De ce nu incerci sa faci ceva diferit anul asta? poate descarca-ti Omegle si vb cu oameni din jurul lumii? Poate o sa iti mai ia putin mintea de la situatie, sau cine stie, poate iti faci prieteni noi.
Mulțumesc frumos pentru sfat
Doar o idee