| Andreiv98 a întrebat:

am venit cu o intrebare care mi-o pun de multa vreme in privinta unei colege de clasa de care m-am indragostit, amandoi avem 15 ani iar mie imi place foarte tare de ea si nu stiu daca si ea ma place. Si patesc tot felul de intamplari cu ea de unde nu pot sa-mi dau seama daca ma place gen parca ar insemna ceva actiunile ei dar sunt ca si cum nu ar fi finalizate daca ma fac inteles big grin... suntem buni prieteni de 2 ani si as dori ceva mai mult. Va rog ajutor sunt o persoana timida si nu am curajul sa I-o spun in fata asa ca sa incerc sa flirtez cu ea ca si pana acum si poate poate ...sau sa incerc s-o uit? crying

9 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Este mai bine pentru tine sa o uiti...

| elComandantee a răspuns:

Când ajungi într-o relaţie de prietenie cu o fată rămâi acolo forever. Nu mai scapi.
N-ai cum să transformi o relaţie de prietenie într-una de iubire.

| Andreiv98 explică (pentru elComandantee):

De ce? Asa cum m-am indrogostit eu de ea pe parcurs ea de ce nu o poate face?big grin

| elComandantee a răspuns (pentru Andreiv98):

Pentru că fetele sunt diferite. N-au cum să se îndrăgostească de un bărbat pe parcurs. Dacă nu o face din primele contacte cu acesta, nu o mai face niciodată.

| grab a răspuns (pentru elComandantee):

Adevar ai grait! Bravos!

| UngUrU777 a răspuns:

Nuuuu! N-o uita! Nu fi prost, invit-o la suc de vreo doua ori si cand mai prinzi curaj spune-i

| alexutzaTaa a răspuns:

Mai baiete daca nu o intrebi pe fata ca ai zis ca esti putin timid "bate saua ca sa priceapa magarul" si fa-o sa inteleaga ce vrei tu de la ea ca vrei sa fii cu ea si ca o placi foarte mult pup

| ForeverCanBegin a răspuns:

Incearca si tu cu chestii dragute:atinge-i mana, ia-o in brate..chestii care iti permit sa fi cat mai aproape de ea.O sa iti dai seama daca vrea ceva mai mult sau nu.Cu uitatul nu stiu ce sa zic; esti timid, asta inseamna ca astepti primul pas de la fata? Nu prea o sa se intample; si daca uiti fiecare fata pe care o placi pentru ca nu ai destul curaj, unde ajungi?
Take Care!

| Andreiv98 explică (pentru ForeverCanBegin):

Am incercat dupa cum ziceam si mai sus. O mai iau de mana uneori ma ia ea pe mine ma mai pupa pe obraz, vine la mine s-o iau in brate etc. iar din toate actiunile astea de unde sa-mi sau eu seama daca le face din prietenie sau pentru ca ma place... angry