Când ajungi într-o relaţie de prietenie cu o fată rămâi acolo forever. Nu mai scapi.
N-ai cum să transformi o relaţie de prietenie într-una de iubire.
De ce? Asa cum m-am indrogostit eu de ea pe parcurs ea de ce nu o poate face?
Pentru că fetele sunt diferite. N-au cum să se îndrăgostească de un bărbat pe parcurs. Dacă nu o face din primele contacte cu acesta, nu o mai face niciodată.
Adevar ai grait! Bravos!
Nuuuu! N-o uita! Nu fi prost, invit-o la suc de vreo doua ori si cand mai prinzi curaj spune-i
Mai baiete daca nu o intrebi pe fata ca ai zis ca esti putin timid "bate saua ca sa priceapa magarul" si fa-o sa inteleaga ce vrei tu de la ea ca vrei sa fii cu ea si ca o placi foarte mult pup
Incearca si tu cu chestii dragute:atinge-i mana, ia-o in brate..chestii care iti permit sa fi cat mai aproape de ea.O sa iti dai seama daca vrea ceva mai mult sau nu.Cu uitatul nu stiu ce sa zic; esti timid, asta inseamna ca astepti primul pas de la fata? Nu prea o sa se intample; si daca uiti fiecare fata pe care o placi pentru ca nu ai destul curaj, unde ajungi?
Take Care!
Am incercat dupa cum ziceam si mai sus. O mai iau de mana uneori ma ia ea pe mine ma mai pupa pe obraz, vine la mine s-o iau in brate etc. iar din toate actiunile astea de unde sa-mi sau eu seama daca le face din prietenie sau pentru ca ma place...