anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

apelez iarasi la voi big grin Vreaus a va pun 4 intrebari laughing 4 in 1tongue
1. La primul contact sexual e normal sa folosim prezervativ. Este necesar lubrifiantul, se poate si fara sau se poate inlocui cu altceva?
2. Ce stiti despre pastilele impotriva sarcini? Cand trebuie luate, daca trebuie luate dupa un program?
3. Daca in cazul in care e spart prezervativul (Doamne fereste), poate ramane fata insarcinata cu cantitatea aceea putina de sperma?
4. Daca e spart prezervativul, se poate face ceva atunci pe loc ca sa nu ajunga sperma la ovul?
Multumesc pentru raspunsuri :*

Răspuns Câştigător
| Raawr a răspuns:

1. Nu stiu
2. Vrei sa spui anticonceptionale, o prietena de-a mea ia pastilele astea dupa ce face s*x cu prietenul sau, dar s-a ingrasat de la pastilele astea.
3. Din moment ce prezervativul se sparge si ii dai sperma da poate sa ramana, dar daca nu ti-ai bagat **** toata, si i-ai dat sperma pe margine nu ramane.
4. Nu, de aceea exista pilula de o zi.

| NightShadows a răspuns (pentru Raawr):

Si pilula de o zi cand trebuie luata si ce efecte are? cu ce ajuta?:d

| Raawr a răspuns (pentru NightShadows):

Pai de exemplu in seara asta faci sex cu pretenu tau, si a ejaculat in tine si ramai insarcinata si tu nu vrei, a doua zi dupa ce-ai facut sex te duci la farmacie si o ceri, pastila aia opreste sa mai ramai insarcinata, sau mai sunt si anticonceptionale [dar de astea nu prea stiu], pilula de o zi trebuie luata timp de 4/5 zile. Eu stiu de la sor-mea laughing

| NightShadows a răspuns (pentru Raawr):

Sunt baiatlaughing si ma interesam pentru pr mealaughing si 4-5 zile dupa actul sexual nu?laughing

| Raawr a răspuns (pentru NightShadows):

Nu, nu iei pilula dupa 4/5 zile dupa ce ati facut sex, eu ziceam ca timp de 4/5 zile trebuie luata pastila (pilula). Funda please?puppy dog eyes

9 răspunsuri:
| papusica987 a răspuns:

Buna.
1. protejati-va, lubrifiantul ajuta, nu mai doare atat de tare, nu prea ai cu ce sa il inlocuiesti, nu folosii alte uleiuri sau creme pot provoca iritatii si chiar infectii.
2.anticonceptionalele se iau la ora fixa si trebuie prescrise de medic.
3.da se poate.
4. folosesti pastila de a doua zi, costa in jur de 70 lei se ia la 12 ore, de maxim 2 ori pe an, daca e luata de mai mule ori poate provoca dereglari hormonale si multe altele.
:*

| NightShadows a răspuns (pentru papusica987):

Si pastila asta nu trebuie luata in fiecare zi dimp de 2-3 zile nu?laughing adica ai facut, ai luat-o si gata, nutongue? atat!

| papusica987 a răspuns (pentru papusica987):

Sunt 2 pastile de fapt, tb sa le iei in maxim 24 de ore de la actul sexual, daca nu ma inselthinking si se iau o data la 12 ore.

| Chriistos a răspuns:

Iti raspund doar la 4. Ii pui un petic

| NightShadows a răspuns (pentru Chriistos):

Merg cu el la vulcanizarelaughing