Super tare! eu una ma bucur ca esti atat de direct si se vede in cuvintele si exprimarea ta ingrijorarea si dragostea pe care i-o porti iubitei.in legatura cu durerea pe care o simte ea cand aveti contact sexual. este de asteptat; pentru ea este ceva nou,nefiind obisnuita cu astfel de actiune,incearca data viitoare sa fii cat se poate de gentil cu ea,poarta-te cat mai natural,excita-i toate simturile, ea se relaxa iar contactul sexual nu va mai fii atat de dureros(stii tu vorba aceea :prima oara este mai greu), o sa vedeti ca veti reusi si tin sa iti reamintesc ca dragostea si sexul intre partenerii stabili care se iubesc neconditionat este cel mai bun SEX EVER!
Stai linistit nu e ceva foarte grav insa urmatoarea data incearca sa.i stimulezi toate simturile incearca sa aveti un preludiu asta o va scapa de durere prima data e normal sa o doara doar pana i se va mai largi vaginul si daca tu esti mai dotat se poate si din cauza asta te inteleg prin ce treci si eu am trecut prin aceeasi chestie cu iubitul meu si eu sunt tot copil insa el este putin mai mare dar toate se vor rezolva o sa vezi
Ce imi place sa aud un baiat vorbind asa.bravo tie:* e normal sa o doara stai linistit. primele cateva ori asa. eu am facut-o acum 2 zile si a fost a4a oara. si tot ma doare putin. deci cred sa fie ceva grav. aveti grija de voi. si sa va protejati
Ce imi place sa aud un baiat vorbind asa.bravo tie:* e normal sa o doara stai linistit. primele cateva ori asa. eu am facut-o acum 2 zile si a fost a4a oara. si tot ma doare putin. deci nu cred sa fie ceva grav. aveti grija de voi. si sa va protejati... scuze my devreme gresisem raspunsul. cred ca e grav
Mihaela024 întreabă: