| Ionut025 a întrebat:

As as vrea sa ma ingras si eu 6-7 kg am 18 ani 1, 82 si 66 de kg nu reusesc deloc mananc de 4-5 ori pe zi si degeaba? ce ar trebui sa fac? sau iau vitamine, proteine? e careva pe aici care a fost slab si sa ingrasat consumand ceva anume?

7 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Buna!
Ar fi bine sa te duci la medicul de familie sa-ti prescrie niste pastile ceva pentru a putea lua ceva in greutate.
P.S. Ce legatura are intrebarea ta cu d/s? happy

| Katherineeeeeeee a răspuns:

Nu te sfatuiesc sa iei prea multe vitamine sau proteine...
eu zic sa faci in felul urmator :
in dimineata si seara calciu+D3
iar in privinta mancarii mananca cel putin 6 feli de paine pe zi, cat mai multe fructe si legume, sa bei cat mai multa apa [cel putin 1 litru pe zi]
si nu uita : mananc orice, nu trebuie sa te gandesti " oare ingrasa?" nu... tu mananca tot ce ai pofta si ai sa vezi ca o sa fie bine happy

| masturbel a răspuns:

Poti sa mananci salam barbos si prune umplute cu lapte

| Ovy4fun a răspuns:

Nu iti recomand sa iei prea multe vitamine pentru ca am mai intalnit o situatie de genul si persoana in cauza a explodat la un moment dat din cauza lor....acum are peste 100kg

| AAMTeq a răspuns:

Ia vitamine! o persoana apropiata mie s-a ingrasat dupa ce a luat vitamine. si nu mai incerca sa manaci foratat, mananca cand simti nevoia.

| mariumarius a răspuns:

Apucate de un pic de sala combinat cu proteine logic si o sa fie super, iar cu mancatul des nu te ingrasa si te face sa arati bine mananca 3 mese dimineata la pranz si seara daca vrei sa te ingrasi fara sala pentru ca daca te apuci de sala si proteine creatina ceva, atunci o sa fie inregula daca ai 4-5 mese pe zi, PS si eu am fost slab si m-am apucat de sala vara trecuta si arat super aculaughing)am 16 ani si 183 cm 76 kg si nici nu cheltui prea mult pe asta eu dau 70 lei la sala pe luna si 50 lei pe proteina, creatina, crbohidranti complxi tot tacamul daca ma intelegi si plus de asta cand te duci la plaja sau piscina....ma intelegi, sper sa te fi ajutat

| Paranormal1996 a răspuns:

Are dreptate mariumariu, du-te la sala si ia proteine...te vei ingrasa si vei pune si masa musculara, apropo faci sport?