| Schillinger a întrebat:

As avea nevoie de ajutor, deci zilele trecute fiind cu prietena mea am decis ca este momentul sa trecem mai departe (dragoste) si toate bune frumoase si cand sa fiu pe punctul de a "intra" nu mai era in erectie si dupa am tot incercat sa o "trezin" dar degeaba sad, iar azi am incercat din nou si tot asa, nu stiu ce sa mai fac de pregatit sunt pregatit zic eu nu imi e rusine sau cv de genu si chiar vreau dar nu stiu ce se intampla straight face (eu sunt virgin) spuneti-mi cum sa trec de pasul asta, ajutoor! MS!

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Fie esti prea mic ca varsta si deci nu faci fata (atunci asteapta sa mai cresti, macar pana pe la 17 ani si jumatate), fie relatia nu este suficient de stabila si de veche ca sa aveti suficienta intimitate (daca nu aveti macar un an si jumatate de relatie, asteptati), fie nu aveti mediul corespunzator (linistit, intim, fara graba sau stres), fie nu este femeia potrivita.

6 răspunsuri:
| thalyslly a răspuns:

Relax

| Alcyon a răspuns:

Stai linistit. Rabdare si tutun, cum se zice-n popor. Asa e la-nceput, merge mai greu. Normal ca iti dispare erectia, daca esti virgin si ai emotii. Nu trebuie sa te descurajezi.

| CristianGrigor1986 a răspuns:

De-acord,emotiile si nesiguranta sunt de vina.eu ti-as recomanda sa ai rabdare sa nu faci inca pasul asta, ca ai vreme toata viata sa o faci. odata inceputa viata sexuala multe chestii se schimba, si fiziologic si psihic.asa ca mai ai rabdare sa cresti. daca e fata cuminte si de treaba, va intelege.

daca chiar te manca sa o faci, lucreaza la preludiu.nu te grabi sa o penetrezi ci fa-o cate un pic cu miscari ritmate inainte-inapoi.

| Trolozaur a răspuns:

Imi pare rau sa iti spun dar esti homosexual sad

| cipi90 a răspuns:

Traieste momentul, relaxeaza-te, nu te gandi "acolo"...