| Didxy a întrebat:

As avea nevoie de niste sfaturi referitoare la recastigarea increderei unei fete care imi e iubita acum. Am cunoscut-o la varsta de 15 ani si ea avea 14, asta insemnand acum 2 ani in urma. Am stat cu ea doua saptamani si ea a prins foarte mare drag de mine, si eu find un zmeu am cautat mai multe relati, si ne-am despartit. am fost cu ea de 3x, eu dadandui tarcoale si ea a aceeptat de fiecare data pentru ca tinea la mine si eu profitam de faptul asta, si ultimele 2x ea si-a batut joc de mine probabil din razbunare. in total am fost cu ea de 5x dar pe perioade scurte de timp de 2-3 saptamani. Acum sunt a 6-a oara cu ea si am inceput sa imi placa de ea si am inceput sa ma indragostesc de ea si ea ar face-o, ca stiu ca ma place dar ii este frica de trecut pentru ca nu vrea sa mai sufere si nici eu nu vreau sa o mai fac. Acum am, o luna si o saptamana cu ea si i-am spus ca simt ceva pentru ea si ca imi doresc o relatie serioasa. dar e mai greu sa o fac sa ma si creada, m-am purtat frumos cu ea de la inceputul relati pana acum, i-am explicat ce imi doresc cu adevarat de la ea, ea spunandu-mi ca si ea vrea si ca, ma crede. Dar eu stiu sigur ca nu mai are incredere in mine pentru ca mi-a mai amintit de trecut in unele certuri minore...si vreau sa o fac sa ma inteleaga cu adevarat. Eu m-am purtat frumos cu ea, am alintat-o am rasfatat-o cat am putu, i-am vorbit frumos dar stiu ca ea inca nu are incredere in mine. As vrea sa-mi dati niste sfaturi... cum sa ma port in continuare si cum as putea sa o fac sa aiba incredere in mine. Multumesc!

4 răspunsuri:
| Ycu a răspuns:

Increderea asta se repara cu timpul dupa o perioada de timp in care o sa te comporti frumos si o sa te creada cu adevarat ca ai intentii serioase cu ea, o sa capete iar aceea incredere de la inceput. Cheers.

| WildDream a răspuns:

E normal sa fie mai neincrezatoare, ca doar ce nu a mers de 5 ori de ce ar merge a 6-a oara. Oricum brusc nu poti sa-i recastigi increderea, asta realizezi cu timpu. Sa se convinga ea ca dupa 2-3 sapatamani nu ii dai papucii...Continua sa te comporti frumos cu ea si nu uita increderea se pierde usor si se castiga foarte greuwinking

| maryrebela a răspuns:

Sincer si eu am trecut prin asa ceva similar cu unul dintre prieteni mei de fapt fostul si mie imi facea tot asa ceva si sincer singura diferenta dintre tine si el era ca el niciodata nu mi-a dovedit asa ceva doar imi spunea ca ma iyubeste si ca tine la mine ca celalalte nu insemnau nimic pentru el. dar eu nul credeam. totusi trebuie sa stii ca dk ai ranito odata sau in cazul tau de 5x atunci sincer acum fff greu ai putea sai castigi din nou increderea si totusi ai putea sai faci mici cadouri mici gesturi prin care sa-i arati ca o iubesti si o respecti.

| andreirlh a răspuns:

Vrei un raspuns serios? Ok incepand cu ideea ca esti un zmeu si ai cautat si alte relatii decat acea relatie care deja o aveai cu ea. in punctul asta tu ai facut-o sa isi piarda increderea in tine al doilea punct de 6-7 ori sa fi cu aceeasi fata, scuza-ma niciodata nu o sa mai fie ca la inceput tu ai gresit acceptati vina eu o inteleg perfect ca a vrut sa se razbune pe tine sia cum aman2 trageti de aceasta relatie POATE PREA MULT, sincer nu incerca sa te chinui sa o faci sa te creada sa o faci sa te iubeasca. lasa ca aceste lucruri sa vina de la sine... crede-ma am 21 de ani stiu perfect situatia in care esti pentru ca si eu am fost acum multi ani si pentru ca am tras de relatia respectiva pana la filtru ne-am ars aman2! take a brake and be single for a wile