Increderea asta se repara cu timpul dupa o perioada de timp in care o sa te comporti frumos si o sa te creada cu adevarat ca ai intentii serioase cu ea, o sa capete iar aceea incredere de la inceput. Cheers.
E normal sa fie mai neincrezatoare, ca doar ce nu a mers de 5 ori de ce ar merge a 6-a oara. Oricum brusc nu poti sa-i recastigi increderea, asta realizezi cu timpu. Sa se convinga ea ca dupa 2-3 sapatamani nu ii dai papucii...Continua sa te comporti frumos cu ea si nu uita increderea se pierde usor si se castiga foarte greu
Sincer si eu am trecut prin asa ceva similar cu unul dintre prieteni mei de fapt fostul si mie imi facea tot asa ceva si sincer singura diferenta dintre tine si el era ca el niciodata nu mi-a dovedit asa ceva doar imi spunea ca ma iyubeste si ca tine la mine ca celalalte nu insemnau nimic pentru el. dar eu nul credeam. totusi trebuie sa stii ca dk ai ranito odata sau in cazul tau de 5x atunci sincer acum fff greu ai putea sai castigi din nou increderea si totusi ai putea sai faci mici cadouri mici gesturi prin care sa-i arati ca o iubesti si o respecti.
Vrei un raspuns serios? Ok incepand cu ideea ca esti un zmeu si ai cautat si alte relatii decat acea relatie care deja o aveai cu ea. in punctul asta tu ai facut-o sa isi piarda increderea in tine al doilea punct de 6-7 ori sa fi cu aceeasi fata, scuza-ma niciodata nu o sa mai fie ca la inceput tu ai gresit acceptati vina eu o inteleg perfect ca a vrut sa se razbune pe tine sia cum aman2 trageti de aceasta relatie POATE PREA MULT, sincer nu incerca sa te chinui sa o faci sa te creada sa o faci sa te iubeasca. lasa ca aceste lucruri sa vina de la sine... crede-ma am 21 de ani stiu perfect situatia in care esti pentru ca si eu am fost acum multi ani si pentru ca am tras de relatia respectiva pana la filtru ne-am ars aman2! take a brake and be single for a wile