Incearca macar sa vorbesti cu ea si sa ii spui ce simti. Nu poti sa renunti fara lupta.
Daca asta nu merge, timpul rezolva totul. Tine-te ocupat cu lucruri care sa te distraga. Scoala, prietenii, pasiunile tale, excursii... Si cel mai bine ar fi sa iti gasesti o prietena.
Nu va ramane nici in minte mereu. Ai nevoie de o fata noua, o iubire care sa o inlocuiasca pe cea veche. Nu e usor sa o gasesti, dar pana atunci poti sa cunosti alte persoane, sa iesi cu alte fete sa vezi cu care te-ai potrivi cel mai bine. Nu mai lasa sa iti scape printre degete.
Ai nevoie de timp, timp pe care sa il petreci evitand orice iesire, ocupatie care are legatura cu persoana respectiva
Eu am incercat sa evit acest lucru, dar ea s-a obisnuit sa ii scriu in fiecare seara si daca nu ii scriu, imi scrie ea! Mereu ma intreaba da ce am patit de nu ii scriu!
Renunta la iubire. Trebuie sa constientizezi ca iubirea e pentru cei slabi si ca nu ai nevoie de ea. Eu am ajuns la varsta de 19 ani si nu am avut pana acum o prietena. Nu am avut nici macar primul sarut. In schimb inima mi-a fost franta de mii de ori. Dar am realizat ca trebuie sa mai renunt sa mai iubesc vreodata. Sper sa reusesti si tu sa scapi de chestia asta.
Te compatimesc. Asa cum a fost, ca am mai iubit, ca am mai suferit, pana la urma a fost frumos, mult mai frumos decat o viata seaca si fara sentimente.
Dar eu nu mai pot iubi din nou. Decat sa sufar o viata intreaga mai bine asa.
Asta spui acum. O sa treaca, n-ai nici o grija. Eu am trecut prin ceva mult mai rau decat sa am sentimente pentru una care nu era interesata de mine.
Pe mine nu m-a vrut nimeni vreodata. Nici parintii care ma bat zilnic, nici colegii care fac la fel. Deci e adevarat ca iubirea nu exista.
Fiecare isi traieste viata asa cum crede el. Tu ai intrebat, noi ti-am raspuns. E viata ta, e alegerea ta. Eu unul la varsta ta am ales altceva. Daca ai 19 ani cum sugereaza IDul, chiar eram la varsta ta.
Offf... Daca chiar a fost dragoste adevărata nu ai cum sa o uiti... Eu de un an tot încerc sa uit un băiat si nu pot cred ca il iubesc foarte mult... Mai bine fa.ti curaj si zi ce simți
George0197 întreabă: