Uhh.Bun deci treaba sta in felul urmator.Voi doi nu stiti exact ce vreti de la viata, va comportati parctit ca doi copilasi.Ea probabil ca tine la tine si s-a saturat saraca de toate prostiile tale. Vreau sa stiu cati ani ai si de cat timp sunteti impreuna, s-au ma rog.ATI FOST. Daca spui ca ti la ea de ce ai mintit-o? Luni ar trebui sa ii spui c iti pare foarte rau pentru tot si ca ti-ai dat seama ca nu poti sta fara ea pentru ca i la ea. Daca nu merge trebuie neaparat sa insisti, sa faci tot felul de lucruri prostesti dar nu grave, prostiute ca sa ii demonstrezi ca o vrei inapoi si app sa stii ca unei fete cel putin mie imi place ca un baiat sa se chinuie putin pana sa ma cucereasca.Asa ca dai bataie.Si ca sa ma ti la curent cu ce se intampla ia id meu tpu227@yahoo.com
Pai ai facut destul de rau ce ai facut...tu ai inceput tot si tot ea ii de vina! intr-o relatie amandoi au drepturi egale si vina o au aman2, dupa cate i-ai spus nu cred ca mai vrea sa te vada si poate ca ea inca tine la tine! daca o iubeai nu trebuia sa-i faci asta! intr-o zi poate te va ierta pentru tot! bafta si ai grija ce faci data viitoare
Pai eu cred ca ar trebui sa o iei pe ea undeva unde sa fiti doar voi doi si ar fi frumos daca i-ai lua un trandafir pentru ca ar mai inbunao si apoi sa iti ceri zcuze si sa ii spui ca a fos o greseala si nu se va mai repeta si sa ii spui ca o iubesti si nu poti sa iti iei gandul de la ea.Si sa o intrebi daca iti mai da o sansa
Sper sa te ajute si mult succes!