| DnZuuL a întrebat:

Salut tpu.As avea nevoie de un sfat.Imi place o fata,am esit cu ea de ori sa ne plimbam, ne inteleg bine avem foarte foarte multe in comun, totusi zice ca ea credea ca eseamdar ca prieteni..Acum sunt foarte confunz.Nustiu ce sa fac pentru ca chiar imi place de ea.Si i-am spus asta.Dar ea zis ca credea ca suntem doar prieteni sad.ce artrebui sa fac? Scz de greseli. Funda happy

4 răspunsuri:
| OnuOnulică a răspuns:

Nu ai cum.
Daca iei nu ii place de tine tu nu ai cum sa o obligi.
Tu continua sa te dai pe langa ea poate asa o sa te placa.
Bafta!

| perladunarii a răspuns:

Salut,
trebuie sa ii spui ca tu vrei sa fii mai mult decat prieteni si ca nu poti fi pe langa ea ca un catel, sa fiti prieteni dar tu sa o placi mai mult si sa vrei tot timpul mai mult! Daca prefera sa nu mai fiti prieteni decat sa fie cu tine, atunci... mergi mai departe!

| SpitalulDeGlumeti a răspuns:

Nu mai incerca sa fortezi nota ca s-ar putea sa nu mai fie nici prietena ta, nu te mai grabi si lasa-o pe ea sa-si dea seama ca o iubesti

| RAY a răspuns:

Fata te place ca prieten ce sa faci asta e probabil tu o iubesti sau simnti ceva pentru ea daca i spui si ea nu simnte nimic va putea spune sa nu te raneasca, sincer laso gaseste alta dar pastreazo ca prietena, nu isi pierde timpul cu persoane care nu merita