In general se spune ca sexul il incepi la ce varsta vrei tu,depinde de organism de gandire si restul treburilor. Nu ar prea trebuii sa te grabesti,avantaje si dezavantaje sunt la orice varsta,trebuie sa te simti tu pregatita sa faci pasul acesta,sa te gandesti acum la consecinte,sa nu ai apoi de pierdut. Timp este destul, doar ca neatentia te poate costa uneori destul de mult,acum,restul depinde de tine,daca te simti pregatita,incepi cand vrei tu,daca nu,astepti pana crezi ca vine momentul potrivit,ca apoi sa nu iti para rau ca probabil ai facut o greseala, si sa regreti. Te-am pupat, sper ca te-am ajutat.
Nu vreau sa fac asta. Voiam sa stiu doar riscurile. Pana la 16-17 ani nu vreau sa ma dezvirginez
E mult prea devreme. Poti sa faci foarte multe boli din cate am inteles, nu stiu exact despre care dintre ele este vorba. Plus ca ai fi luata drept o tarfa. Cel mai bine e sa te pastrezi pana pe la 16 ani, ca sa castigi si respectul prietenului tau, asta daca si tu ai respect de sine
In primul rand informeaza-te despre ce e vorba...la varsta ta multe fete o fac din curiozitate, dar crezi ca asa e bine? in niciun caz. Ai nevoie de dezvoltare psihica.sa stii ce faci, nu doar asa ca suna interesant. daca nu, poate fii cam traumatizant.:d
Sa nu faci prostia sa incepi acum... fetele care isi incep viata sexuala inainte de 18 ani au cu 75% mai multe sanse sa faca cancer la san si cancer de col uterin.mai lasa asta pentru mai incolo.si in plus "protejarea" asta nu e garantata total, sunt unele produse proaste si poti ramane insarcinata iar la varsta asta nu poti naste si vei muri.si chiar daca ai putea naste acel copil iti vei ruina intreaba viata. iarta-ma daca team speriat dar trebuie ca noi, romanii, sa ne revenim la realitate, eu am 14 ani si sora mea a murit din cauza asta succes
Dar mai intai intreaba daca sunt si avantaje la 12ani...la varsta aia nu cred ca sunt avantaje, nu esti dezvoltata complet si cum ziceau si altii pe la 15-16 ani iti atarna toate, vei avea sani si fund urat si nu o sa se mai uite nimeni la tine...deci clar nu inca, pe la 16-17 ani e destul de ok daca esti pregatita
gabytza8 întreabă: