Dacă te atrag fetele, să te fixezi pe una.
Ca să îți dau un exemplu nu tocmai potrivit, dar metaforic.
Să te iuți la un leu pe You Tube când fixează o pradă. El dacă nu reușește să o vâneze, moare de foame. El când o fixează, rămâne cu ochii pe ea, până ajunge în burta lui.
Alt exemplu din altă zonă. Ca să devii pilot de curse. și asta se învață, cu antrenor. Știi care este prima lecție? Nu să apeși pe accelerație, că asta știe tot prostul când învață șoferia.
Să se concentreze la drum iar nu la perete, zid, șanț sau peisaj. Că dacă se concentrează la ele ajunge în zid, șanț sau peisaj.
Așa că lasă tu ce zic unii, unele, sau ce și se pare sau nu ți se pare. Vrei să devii tată, concentrează-te pe o fată, ca un leu pe o gazelă. Vrei să câștigi cursa vieții? Concentrează-te la drum, nu la ziduri și la șanțuri. Când? Acum.
Dacă îți plac filmele cu gay și te atrag și fetele atunci e destul de evident că ești bisexual.
Iti bati capul prea mult.
Relatia este numai intre barbat si femei ( nu sunt preot ) dar asa a fost si este.
tu in momentul de fata asculti parerea altora care nu conteaza, oricum o sa fii gay lor si intr-o relatie cu ce tipa vrei > pentru ca lumea ii destul de slab pregatita si vrea o schimbare de mentalitate de care nu o inteleg.
Stii cum e... Chestia asta se numește manipulare mentala(din câte îmi aduc aminte), daca cineva spune ceva despre tine iar tu auzi acel lucru de mai multe ori ajungi și tu să crezi prostia ăluia. Fa ce vrei până la urmă dar ai grija sa nu regreți
Nu ar trebui sa-ti "confirme" ca ai fi gay faptul ca ea i-a zis asta prietenului tau. Tu trebuie sa iti dai seama de lucrul asta. Si eu ma mai excit la scenele lesbienelor si nu sunt. Nu cred ca e anormal sa te simti atras de asta. Dar daca iti doresti ca pe viitor sa fii parinte al propriului copil, tu stii ce e mai potrivit pentru tine.
Dacă vrei sa vorbești cu un baiat gay, putem vorbi ( in cazul in care crezu ca te-ar putea ajuta)