| Ro731 a întrebat:

Salut TPU, aș avea și eu o întrebare mai personală. Recent, a început să mă usture penisul(nu din cauza vreunui contact sexual) și când l-am decalotat, am văzut că ața este un pic "crăpată" (are o zgârietură/rană pe ea) și am zgârieturi și pe pielea de deasupra capului, pe partea cea dinspre interior, atunci când penisul nu este decalotat(nu mă refer la pielea de pe cap, ci cea care stă deasupra capului atunci când penisul nu este decalotat. Am citit pe internet că poate trece, însă de vreo 4 zile mă tot ustură, și din nou, nu am avut contact sexual și nu pot înțelege de unde au apărut astea(probabil de la boxeri, frecat în somn, habar nu am). Este ceva grav? Ar trebui să mă dau cu ceva sau să merg la doctor?(Țin să precizez că nu sunt mare fan mers la doctor, însă dacă este ceva serios, mă duc). Ideea este că atunci când merg mi-e un pic incomod, dar când urinez, mă ustură foarte tare partea de sus a penisului și la fel și când îl decalotez. În plus(am uitat să precizez și asta), mi se secretă un lichid care are culoare asemănătoare cu sperma, însă nu știu de ce(probabil, datorită zgârieturilor, că acesta a apărut deodată cu ele, însă nu știu dacă chiar așa și este).
Mă scuzați pentru mesajul lung și vă mulțumesc anticipat pentru că ați citit?

5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Mergi la urolog sa te consulte, ața aia nu se zgîria singura, ori te ai masturbat tu agresiv ai tras de penis pana ai facut rana, ori ai fost infectat datorita unui contact sexual neprotejat, dar tu zici ca nu ai avut contact sexual, de cit timp ai acest simptom?

| Ro731 explică (pentru CristiDinBucuresti):

De vineri-sâmbătă, deci cam 5 zile.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Acel lichid pe care il secreta penisul este din cauza unei infectii, numai sta asa, mergi la medic ca se va agrava situatia, acea infectie sa fim seriosi nu a aparut peste noapte de la boxeri, ori te ai masturbat tu tare si ai lezat frenul adica ața de la penis, ori este o boala transmisibila sexual, nu exista infectie fara agent patogen ai luat infectia prin sex este boala transmisibilă sexual daca tu vrei sa ne spui jumătate de adevar este fi x problema ta, dar fara antibiotic dat de medic nu va trece, el va consulta penisul va vedea ce anume ai, si va prescrie rețeta cu pastile si creme cu care vei da pe gland pe capul penisului, si abstinenta totala fara masturbare fără sex pana la vindecare doua saptamîni asa vei sta.

| Emilian65 a răspuns:

Ruptura de care vorbesti poate fi din cauza unei masturbari in exces. Nu te mai masturba si totul va fi ok.

| Anonimu7041 a răspuns:

Faza cu lichidul nu o inteleg.
Poate e candidoza, o boala care NU este transmisa doar prin sex, cu printr-un mediu favorabil (spre ex umezeala in zona intima).
Recomand totusi sa te duci la un doctor, nu poate sa fie asa de grav!