Ai mai multa incredere in tine. Nu cauta o fata de treaba prin cluburi pentru ca s-ar putea sa nu gasesti. Si mai important nu te uita doar la frumusete la o fata. Prin respingeri trecem cu totii, nu le lua personal. O fata care te respinge din start nu te cunoaste deci e pierderea ei ca nu vrea sa te descopere.
La 21 de ani zici ca ai avut foarte putine relatii. Ce inseamna foarte putine? Iti dau exemplul meu: am 20 de ani si o singura relatie la activ. Ai timp de fete nu te ingrijora. Ai incredere in tine ca doar esti baiat! O seara faina!
Pai prin foarte putine relatii ma refer la doar una care nu a durat nici ea foarte mult si am fost destul de ranit dupa.ms de sfat
IMportant e cum intri cu ea in vb.Pot sa iti spun ca sunt multe metode dar cea mai de Succes e sa ii ceri ajutorul cu ceva.Sau sa o intrebi legat de ceva. Apoi te adaptezi. Daca ii spui ca e nu stiu cum o sa se uite cam aiurea la tine pentru ca nu te cunoaste. Abordeaz-o mai elegant.
Salut, pai cred ca trebuie sa te ajuti tu singur pe tine sau sa ai un prieten/prietene(amic) foarte bun care sa te ajute sa treci de bariera asta, sunt convinsa ca ai sa depasesti. Si ce daca au fete frumoase e vorba aia "Prost sa fii, noroc sa ai", dar si norocul asta nu tine intotdeauna mult. Desi tu ai succes pe plan profesional cu ajutorul tau si a amicilor ai sa te "dezvolti" si sentimental. Trebuie sa intelegi ca nu intotdeauna lumea o sa te accepte, sa stii ca in viata nu sunt doar scari spre frumos si bine ci si altele care duc spre anumite lucruri mai neplacute dar care te vor ajuta sa te ridici si sa te autodepasesti. Prin urmare cred ca trebuie sa socializezi mult cu amicii, desigur cu fetele... sper sa te ajute. Stii uneori serveste mult sa fii si impulsiv astfel poti reusi(frumos impulsiv). Succes si sa ai in preajma numai fete destepte, frumoase la exterior dar si sufleteste!
Ai nevoie de autoeducatie, mai pe scurt http://www.youtube.com/watch?v=QmmAeS-tydg
Problema ta este lipsa totala de incredere in tine. Fetele pot simti lucrul acesta si din cauza aceasta poate sa apara un refuz. Crede-ma, nimanui nu-i place o persoana care nu este sigura pe ceea ce face, o persoana care nu e stapan pe propriile sale puteri.
Nu ai de ce sa iei refuzul personal, mai ales daca incerci sa te bagi in seama cu o fata intr-un club. Gandeste-te ca este ca la loterie, poti sa prinzi "pestele" cel mare sau nu, insa asta nu depinde in totalitate de tine, depinde si de noroc, de starea in care se afla fata aceea (poate sa fie intr-o pasa proasta si sa se comporte urat, etc), poate sa aiba prieten sau pur si simplu doreste sa se simta bine doar in compania prietenelor ei.
Totusi, daca iti doresti ca sansele tale in a nu fi refuzat sa creasca, trebuie sa incepi sa ai mai multa incredere in tine, sa fii indiferent de raspuns, daca e da, e ok, daca nu, nu-i bai, fete mai sunt!
Chestia asta nu o poti dobandi peste noapte ci doar in timp, asa ca incearca sa te motivezi singur in fiecare zi, sa-ti impui faptul ca nimic rau nu se poate intampla daca te refuza, vei avea mult mai mult de castigat cu atitudinea aceasta, crede-ma.
In primul rand din cauza ca fetele nu te vor mai simti ca esti nesigur pe tine iar in al doilea rand nu te va mai afecta la fel de mult refuzul (daca acela va veni).
Copile,Actionand,nu gandind, ne vom putea infrage temerile. Daca stai toata vitia gandindu-te asa pesimist te vei trezi la 50 de ani singur, si ce conteaza daca te-a respins, sti ca acea persoana nu te apreciaza la adevarata ta valoare mergi mai departe.Fiecare are o persoana destinata lui, asa ca trebuie sa iei putina atitudine si vei vedea progrese.
Mersi de sfat, o sa incerc pe viitor sa gandesc mai putin si sa actionez mai mult in privinta fetelor
Cu placere, nu uita esti unic si va exista si pentru tine o persoana care va fi toata lumea pentru tine.
Bananacantareata87 întreabă: