Sunt impreuna cu o fata de un an de zile. Am cunoscut-o fix de revelion, pana la revelion, nu schimbasem nicio vorba cu ea. Ce trebuie sa faci? Absolut nimic. Fii tu insuti, fii de viata, fii sigur pe tine. Fa pasul, du-te la ea, vorbeste cu ea, posibil sa nici nu iti placa asa mult. Nu sta sa te gandesti ca poate te refuza sau nu. Ai incredere in tine, mereu functioneaza.
Nu trebuie sa faci nimic special, pentru ca risti sa scoti in evidenta efortul stangaci cu care o faci, de multe ori fiind vital intr-o relatie de inceput. Fii tu insuti!
Daca deja ai o anume fata in minte, fii increzator in puterile tale de seducere si mergi la ea de cum apare, facand tot posibilul ca in seara aia sa fii cu ea, sau macar in preajma ei, sa dansezi cu ea, sa vorbesti bland si sa-i povestesti lucurui frumoase, placute, intamplari vesele. In nici un caz nu-i povestesti de fosta sau de vechile tale relatii! Nici unei fete nu-i va place sa i se povesteasca asemenea lucurui, apoi, poti strica seara asta minunata.
Deci, fara amintiri triste, fara glume poraste, fara vulgaritati, fara excentricitati.
Fetele sunt mai impresionate de blandetea si cavalerismul unui baiat, decat de bufonerie si vulgaritate.
Iti doresc succes si fericire!
Vorbeste cu o prietena de a ei sau cu cine a invitat-o. Sa primesti mai multe informatii sau chiar sa iti faca introducerea
Continuă să mai vorbești cu ea, fă niște glume, ține-te de ea un timp, apoi ignor-o și vorbește cu altă fată, apoi bag-o din nou în seamă, apoi fii serios și pe la sfârșitul serii pari gânditor și la un moment dat îi zici ceva gen "A fost destul de ok seara, dar parcă mi-e dor de antena1 și de Dan Negru. Aș fi vrut să fiu acolo...dar cred că dacă îmi dai numărul tău, o să trec cumva peste".
Ia-o ca pe un joc. La început contează cum joci, apoi contează cum arăți iar apoi contează caracterul. Începe cu prima.