| Dearscorpion a întrebat:

As dori parerile voastre! Deci am o relatie cu un baiat de 3 ani si pina nu demult era asa ca nu prea imi permitea multe (adica sa ma duc undeva fara el) insa acum totul sa schimbat, ma lasa unde vreau si mentionez ma cerut de sotie dar eu am o presimtire ca nu mai tine la mine si nu inteleg de ce. Sa schimbat ca ma iubeste sau ca nu-i pasa?

Răspuns Câştigător
| roxkiss a răspuns:

Te saruta? e alaturi cind ai nevoie? te iubeste? daca da atunci tot e ok! inainte nu te lasa pentru ca sau nu avea incredere in tine ..sau ca sa te tina sub control, sa te afle mai de aproape, acum are incredere in tine si mai ales daca tea cerut de sotie.e sigur ca te iubeste.e f greu pentru un barbt sa fac asa ceva.e culmea! ei de obicei iubesc libertatea! fa o seara romanica ..ptreceti mai mult timp impreuna si tot va fi ok! succes in relatie!

9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

In momentul in care iubesti cu adevarat pe cineva, ai incredere 100% in el si nu mai esti gelos. gelozia inseamna ca nu-ti iubesti partenerul, fiindca in dragostea adevarata gelozia este o jignire pentru celalat. Deci partenerul tau te iubveste acum si, in mod logic, nu mai este gelos si are incredere deplina in tine.

Răspuns utilizator avertizat
| Alexutsa_2737 a răspuns:

Discuta cu el. Probabil ca relatia dintre voi s-a racit. Discuta cu el si vezi daca mai merge intre voi. Daca nu merge mai bine ar fi sa luati o pauza si daca inca v-a mai iubiti si dupa despartire ar trebui sa ma impacati.

| andrey663 a răspuns (pentru Alexutsa_2737):

Daca relatia s-a racit ia un calorifer.

| neutrino a răspuns:

A doua varianta e mai plauzibila.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Greu de zis...eu nu prea inteleg felul asta de manifestare a 'iubirii' in care iti interzice sa iesi fara el. Daca te-a cerut de sotie, ma gandesc ca ii pasa. Fi totusi precauta!

| mariana25 a răspuns:

Parerea mea este ca ti-ai gasit un baiat bun care poate in trecut nu avea incredere in tine, dar mai apoi a vazut ca tu esti numai a lui.Te-a cerut de sotie fiindca are incredere in tine si s-a schimbat ca te iubeste...bafta si multa fericire impreuna

| ionutz90ionutz a răspuns:

Eu cred ca inca te mai iubeste si o sa te iubeasca mereu, nu te-ar fi cerut de nevasta daca nu tinea la tine. La inceput toate relatile sunt frumoase dar cu trecerea timpului totul se schimba dar iubirea ramane aprinsa

| Magda2005 a răspuns:

Inseamna k su prea mai tine la tine si are pe alt cineva! Imi pare rau de raspuns dar asa e!