| baiatulbaiatbaietel a întrebat:

As dori sa discut un subiect destul de delicat, pe care nu-l pot vorbi cu parintii sau cu prietenii.
Am 16 ani, iar de 2 luni sunt impreuna cu o fata.(suntem de aceeasi varsta).
Amandoi am mai avut relatii inainte, dar amandoi recunoastem ca aceasta e cea mai serioasa si cea mai profunda de pana acum.
Stiu ca multi se vor trezi sa spuna ca la 16-17 ani nu ai cum sa simti iubirea adevarata,dar contrazic,pentru iubita mea chiar simt ceva special.
Amandoi suntem virgini,dar practicam oral destul de des si fara nicio problema, ne simtim confortabil.
Numai ca recent, am avut o discutie legata de sexul in sine, si ca ar trebui sa incercam.
Stiti bine cum sunt baietii la 16 ani, numai cu gandul la asta, unii chiar sunt disperati.
Mi-a spus ca nu o vom face pana la 1 an de relatie,deoarece nu vrea sa regrete, nu vrea sa sufere si pentru ca e un pas important pentru ea.
Inteleg aceste lucruri perfect, o iubesc si ii dau timp, dar mna....intr-un an se pot intampla multe, mai ales la varsta noastra, ca doar nu ne casatorim si nu e musai sa ne tina un an.
Dupa discutie, s-a suparat foarte tare si mi-a dat de inteles ca ea chiar nu isi doreste sa o faca mai repede de 1 an.
Eu sa fiu sincer,vad sexul foarte important intr-o relatie, iar un an mi se pare extrem de mult si nu cred ca voi rezista atat...
Cum as putea sa am o discutie cu ea si sa o fac sa inteleaga ca imi doresc asta, iar un an este o cifra mare pentru o relatie de varsta noastra.
Multumesc si fara hate, va rog happy

6 răspunsuri:
| CodrutElian1990 a răspuns:

Ar fi multe de spus, dar un lucru trebuie sa lamuriti: ce asteptari are de la aceasta relatie fiecare. O relatie poate sa functionezedoar daca partenerii au scopuri apropiate, daca nu identice.

| CodrutElian1990 a răspuns:

O relatie poate fi de iubire si poate incununata cu act(e) sexual(e), dar care vor veni cand ambii parteneri sunt pregatiti pentru asa ceva. O relaie de iubire platonica. O relatie pentru sex.
Dar la varsta voastra, ar mai ales durata de cand sunteti impreuna - o spun chiar daca mi-ai atras atentia - o iubire nevinovata si frumoasa inca este de preferat.

| Necunoscut112 a răspuns:

E foarte mică. La vârsta ta lab* are trebui să fie extrem de importanta, nu sexul. E normal să nu vrea să facă sex imediat. Exact cum ai spus şi tu, se pot intampla si schimba multe într-un an, si ea nu vrea să facă sex acum, şi după o luna-doua să va despărţiri, şi pe la 20 să fie sătulă de p***.

| Jonas94 a răspuns:

Sunteți mici măi, la 16 ani să discutați despre sex big grin.
Bine că nu stați pe uscat, asta e cel mai important laughing!

| Elyiela a răspuns:

Daca nu esti in stare sa astepti, inseamna ca nu simti nimic ''profund'' pentru ea.

| Alexandraseia77 a răspuns:

Eu nu zic ca e asa mult un an daca tu chiar ti la ea ai putea sa astepti pana la urma nu o poti obliga punete in locul ei. Bafta