anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

as dori si eu un sfat, stau cu prietena mea de 18 ani si refuza sa facem sex mai des avand o relație de 2 ani cu ea, am eu o problema? Ca as vrea sa facem in fiecare zi dar ea refuza si abia daca facem de 2 ori pe saptamana, inteleg ca poate exagerez eu dar ideea e ca eu lucrez in Anglia si cand vin 1 saptamana sau 2 vreau si eu sa o facem mereu dar ea nu vrea și nu nu are pe altcineva ca stiu asta prea bine, pur si simplu nu vrea si as dori sa stiu la cine e problema la ea sau la mine? Multumesc
Funda.

Răspuns Apreciat de Editori
| MaiaMaia31 a răspuns:

Problema este in ambele parti si la tine si la ea, problema la tine este ca tu pui presiune asupra ei daca in fiecare zi o intrebi sau insisti pe tema asta, pe ea trebuie sa o intelegi ca sunt anumite femei care nu simt nevoia sa faca atat de des, trebuie sa incerci sa vorbesti cu ea poate vrea sa schimbati putin rutina sa incerci sa faci mai diferit posibil si asta, ori sa o intelegi ca asa este felul ei, vorbiti amandoi deschis si vezi ce iti spune ea despre asta si incearca sa o intelegi, nu o intreba zilnic e o greseala o presezi si simte nevoia sa te refuze inconstient, o lasi in pace cateva zile si apoi incearca sa schimbi si invitatia la sex, daca ii ceri ceva de genul facem si noi, vreau sa facem si din astea schimba, incearca subtil fara cuvinte prin gesturi, pregateste ceva romantic daca este genul, incearca o invitatie diferita de pana acum.

10 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Mai schimbă și tu tactica, abordarea etc. s-o fi plictisit să fie mereu același mod și scenariu. du-o undeva, nu mereu în același loc că te și saturi

| corbulalbrosu a răspuns:

In cazul prietenei tale este posibil ca libidoul ei sa fie afectat intr-o anumita masura. Este confirmat medical faptul ca libidoul scade lunar putin cate putin.
,, Scăderea libidoului este o problemă comună care afectează circa 20% dintre bărbaţi, iar în cazul femeilor afectiunea apare chiar şi mai frecvent.
Şi, de cele mai multe ori, scaderea nivelului libidoului nu este provocata de o condiţie medicală, ci doar despre factori externi. Nemulţumirile legate de relaţia în care eşti, stresul, anxietatea, epuizarea fizică sau psihică, toate aceste lucruri sunt suficiente pentru a duce (mai devreme sau mai târziu) la pierderea interesului pentru relaţiile intime.''
Mai multe informatii legate de scaderea dorintei sexuale, adica a libidoului, sunt prezentate in articolul urmator :
https://www.totuldespremame.ro/tu-mama/cuplu/de-ce-scade-libidoul-la-femei

| Mosotti a răspuns:

1- Sti tu sigur ca nu are pe altcineva? De unde sti prea bine? Ce relatie e aia cand vi odata la 1-2 saptamani? Crezi ca aia sta nesexata pana vi tu? Ar trebui sa afli exact daca are sau nu are, pune un prieten sau pe cineva sa afle, sa faca pe detectivul, ca sa stii sigur.

2 - Poate are libido scazut deci nu sunteti compatibili, schimba prietena, ei ii trebuie unu ca mine de exemplu care pun mai mult accent pe afectiv, tie una ca tine mai sexacioasa. Si daca are libido scazut, nu are pe altcineva asa cum zici si deci aia este, ca nici altul nu sta cu ea sa faca doar de 2 ori pe saptamana sex.

3 - Bani ii dai? Adica exista posibilitatea sa stea cu tine din interes? Ca daca nu ii dai, atunci nu sta de interes, asta se leaga de punctul 1.

| Emilian65 a răspuns:

La ambii. La tine ca vrei prea des, iar la ea ca poate nu se uda suficient si o doare cand face sex cu tine.

| Sofer a răspuns:

Sunteți destul de compatibili? Se excita repede dacă o săruți și se uda când ii bagi mana jos?

| Paul754880338 a răspuns:

Ar fi chiar o problema daca ti-ar putea raspunde altcineva la aceasta intrebare. Ar trebui sa discutati deschis, doar voi doi, despre asta. Nu lasa presupunerile sa devina un focar de infectie, ce va contamina mai tarziu relatia voastra!

Răspuns utilizator avertizat
| Ely1234567 a răspuns:

La ea este problema vorbește cu ea despre asta...

| BuBBlesykeSs a răspuns:

Nu sunteti compatibili

| EuAMG a răspuns:

Doamne cum poți să ai încredere că nu are pe nimeni... femeia e construită să mintă ori s-a dat pe plastic și nu mai are nevoie decât de bani de la tine