| GotenKs18 a întrebat:

As incepe prin a spune ca sunt foarte prost si mi-am demonstrat ca sunt usor de influentat.Am facut sex cu prietena mea acum 2 saptamani neprotejat pentru prima oara, ea era imediat in perioada de dupa menstruatie la 1-2 zile si am inteles ca riscul ar fi mai scazut ca sa ramana insarcinata si ma gandeam sa astept sa se faca 3 saptamani si sa faca un test de sarcina sa ma asigur ca nu s-a intamplat nimic dar astazi cum necum ma pacalit, si ca sa zic asa am calcat din nou stramb, nu aveam prezervativ la indemana si am avut un preludiu lung in care am zis "NU fac nimic" dar pana la urma am intrat de 2-3 ori in ea si in nici una din dati nu am stat mai mult de 2-3 secunde pentru ca eram destul de excitat si am simtit ca o sa cedez si am iesit cu cateva secunde inainte sa ejaculez.Acum degeaba astept inca 1 saptamana pentru test de sarcina pentru ca nu cred ca mai are vreun rost nu? Si cred ca trebuie sa astept sa ii vina ciclul.Luna trecuta i-a venit pe 14 dar ea are ciclu neregulat si mai mereu ii intarzie, o data chiar si pana la 7 zile.Cu siguranta nu ma mai ating de ea fara prezervativ iar intrebarea mea ar fi: daca ii va veni ciclul normal pot sta linistit sau inca trebuie sa imi fac griji? Merci anticipat!

9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Tinand cont ca are menstruatii neregulate nu poti sti daca vine normal sau nu. Prin urmare, singura solutie de a sta linitit este sa faca o consultatie ginecologica dupa cam 5 saptamani de la ultimul contact sexual.

| GotenKs18 explică (pentru Brigaela):

Prin "sa ii vina normal" ma refer la faptul ca in cantitati normale si de la 3 zile in sus, pentru ca am auzit ca se poate sa sangereze si daca este insarcinata dar au loc schimbari, prin faptul ca nu vor fi aceleasi cantitati si am inteles ca dureaza 1-2 zile si sangele are o alta culoare.

| Brigaela a răspuns (pentru GotenKs18):

Ai inteles gresit. sangerararea pe sarcina poate semana foarte mult cu menstruatia. Cea mai constanta diferenta este aceea ca nu vine exact in ziua calculata pentru menstra ci cu cateva zile ianinte sau dupa. daca ea nu are o zi calculata, nu poate face diferenta intre menstra si o sangerare de implantare (care poate fi mai scurta si cu sange mai deschis la culoare, dar nu obligatoriu)

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Dacă îi va veni menstruaţia normal, poţi sta liniştit însă trebuie să fii conştient că ai riscat foarte mult făcând sex neprotejat.
În primul rând pentru că poate apărea o sarcină nedorită (iar faptul că ai făcut-o în perioada de după menstruaţie nu are nicio relevanţă în condiţiile în care vorbim despre ciclu neregulat), iar în al doilea rând poţi contacta o B.T.S.
Protejaţi-vă de acum în colo!
Baftă!

| Hαppiηеss a răspuns:

Mai, parerea mea este ca iti faci griji cam degeaba, sunt rare cazurile cand o femeie ramane insarcinata din lichidul preejaculator adica nu se ramane chiar asa usor cum cred unii, daca ii vine menstruatia clar nu este insarcinata. Bafta!

| Fabulistul a răspuns:

Poate dati intr-o BTS.

| YumikoItsMyName a răspuns:

1. daca are ciclu neregulat si fecundarea ovocitului se va face cu greu. 2. nu tine de ciclu daca e insarcinata sau nu, pentru ca in primele 3-4 luni ciclul poate sa apara si sa dureze 2 - 3 zile cu scurgeri reduse. 3. eu zic sa nu va agitati prea tare totusi, dar de siguranta sa faca teste de sarcina la 3 sapt de la ultimul contact sexual

| Maryjay a răspuns:

Nu te speria, din lichidul ala care iasa inainte de ejaculare sunt putine sanse sa ramana insarcinata, trebuie sa-i fie bine dezvoltat uterul, daca are sub 18 ani nu tare ar putea sa ramana insarcinata. eu fac de 2 ani sex neprotejat si niciodata nu am avut nimic. Testul de sarcina de face dupa 8 zile de la ultimul act sexual, nu dupa 3 sapt. Sper ca te-am ajutat papa!

| didisor112000 a răspuns:

Totusi ti-as recomanda sa faceti un test de sarcina..pt orice eventualitate..si CUMPARATI PREZERVATIVUL o.0