| vladutGAMER a întrebat:

Salut tpu.as vrea ca fetele sa imi raspunda la aceasta intrebare. este o fata in clasa a 7-a eu sunt in a 8-a.si imi place foarte mult de ea.cum pot sa o fac sa ma placa.imi doresc foarte mult lucrul acesta.as vrea ca fetele care se uita la aceasta intrebare sa imi spuna cum ar vrea sao cuceresc.P.S eu nu sunt urat.sunt cam cel mai frumos din scoala(nu vreau sa para ca ma laud)mie frica sa-i spun ce simt.va rog ajutati-ma.dau funda.(mi-e frica sa nu rada si sa nu mai spuna la altcineva).

Răspuns Câştigător
| Andrei9822 a răspuns:

Modestule. Glumeam si eu am pus o intrebare la fel dar nu m-a ajutat cu nimic. Dar eu am rezolvat de la sine.
1- esti cls a8-a si ea a 7-a(ai un avantaj fetelor le plac baietii mai mari)
2-Cerei ID de mes sau Nr.
Si o sa usi dea seama ca o placi. Da sunt baiat scuze ca am raspuns la intrebare.

1 răspuns:
| SmileForever3 a răspuns:

Hei..parerea mea este ca,ar trebui sa vorbesti mult cu ea,sa te bagi mult cu ea in seama, cat sa nu o sacai, si vezi cum v-a reactiona, daca vezi ca si ea da semne ca te place, fa multe glume si..fii cat mai natural. Daca ti se pare ca se comporta diferit atunci cand e cu prietenele, nu pune la suflet, majoritatea o fac ca sa se laude sau. diferite chestii. Sper ca te-am ajutat!