| Like_Cojoc_1999 a întrebat:

as vrea sa aflu daca deja am incercat sa fiu cu toate fetele cunoscute ce trebuie sa fac?

19 răspunsuri:
| NimenixD a răspuns:

Să aştepţi o minune.

| DeeaMarry a răspuns:

Inseamna ca esti putin cam disperat (Si se observa destul de usor!). Sunt sigura ca asa gandesc toate fetele cunoscute de tine.
Ocupa-te de scoala, mai lasa cuceririle.

| aclean a răspuns:

Sa te opresti. Sa iei o carte. Sa o citesti. Sa iesi afara. Sa iei o gura de aer proaspat, si o sa vezi ca totul o sa fie mai bine.

| JustMe6378962 a răspuns:

Sa mai faci o pauza.winking

| Like_Cojoc_1999 explică (pentru JustMe6378962):

Cum adica?

| JustMe6378962 a răspuns (pentru Like_Cojoc_1999):

Daca tot te duci pe la fiecare, ele te vor considera o c.u.r.v.a in varianta masculina. Fii si tu mai putin disperat si lasa-le pe ele sa vina la tine.

| h3r a răspuns:

Tu sigur ajungi un gigolo, fără discuții!

| Cristiann25 a răspuns (pentru h3r):

Ooo da! Cu o privire da pe spate orice fata/femeie.

| h3r a răspuns (pentru Cristiann25):

Da, doar când îl văd îmi dă cu transpirație!

Ca tot este zi libera si am avut timp sa stau mai mult pe aici intrebarile si raspunsurile m-au facut sa rad destul de mult.
Cand te uiti la unii de pe aici iti vine sa vomiti.

Exact.
Nu are rost să luăm orice în serios, eu cel puțin n-o fac.
Sunt persoane care trebuie băgate în seamă, ajutându-le cu o vorbă bună, un sfat, însă nu și acești copii sau copile cu gagiu de 25 de ani... șamd.

Din păcate s-a ajuns până aici!

Sper să te bucuri de această zi liberă...și călduroasă!

Chiar ma bucur si ma amuz pe seama acestor copii.Dau sfaturi foarte serioase si foarte apreciate de cei de pe aici care chiar au probleme ADEVARATE si trebuie ajutati nu niste copii care intreaba "e bine ca penisul meu are 10 cm la 5 ani?"

Ți-am spus, nu sunt atinși destul!
Dar totuși, ce ne-am face fără ei...

| raluk27 a răspuns:

Adica pari genul foarte disperat. Din ce spui, ai luat fetele la rand, dar nu pentru ca iti placea vreo-una in mod special, ci pentru ca vrei neaparat sa ai o prietena. Chill! Iesi cu prietenii si in felul asta o sa cunosti oameni noi. Cunostinte sau prieteni de-ai prietenilor.

| AlCoLiKdEnIsA a răspuns:

Deci vezi daca nu ai uitat de niciuna

| e7d7n7 a răspuns:

Manuela!
Ce drac să faci?

| ThePokemon a răspuns:

Ce ar trebui să faci? Ar trebui să nu te mai lauzi pe site că ai fost cu nu ştiu câte fete.

| JoannaChan a răspuns:

Poate ca de asta tot incerci si nu reusesti.Esti prea insistent. Daca vrei sa fi cu o fata, trebuie sa o cunosti mai intai, sa te cunoasca si ea pe tine si asa creezi o relatie.Nu-i ceri fiecarei fete pe care o cunosti sau o vezi in fata sa fie cu tn.Asta le indeparteaza si sincer acum, cine vrea sa fie cu cineva care le vrea doar "asa" de plictiseala.Succes! tongue

| ღPufuleț a răspuns:

Sa incepi sa iesi cu baietii? thinking