Femeia daca e singura, are si ea nevoie de un barbat. Depinde si de varsta, daca ai peste 18 ani esti liber sa faci ce vrei. Daca iti place femeia, faceti-va de cap. Bafta.
De ce peste 18 ani? De la 15 ani poate face sex ori cu cine mai mare de 15 ani. Eu mi-am inceput viata sexuala la 17 ani cu o femeie de 40 de ani. Si nu am regretat, deoarece am avut de invatat.
Daca are sub 18 ani, femeia respectiva poate fi acuzata de intretinere de relatii sexuale cu un minor.
Nu este adevarat. Doar daca are sub 15 ani. Intre 15 si 18 ani sunt pedepsite relatiile sexuale care au avut loc ca urmare a unor conditionari prevazute de art. 198, 199, 201, 202 Cod penal.
Tu vrei ca noi să credem că o femeie de 38 de ani cu copii (probabil mai mari ca tine) se dă la tine, un mucea de 14 ani?
Unde mă? În visele tale?
Când văd ce postați pe-aici, începe să-mi devină simpatic @leiidinbanie3. Și îi dau dreptate.
Daca e o femeie cu capul pe umeri nu se incurca cu un minor. Uita te de ea mai bine iti gasesti o fata de varsta ta.
Aici te contrazic. Sunt femei care sunt atrase de minori si eu zic ca nu-i rau pentru baieti. Poate pentru ea, ca nu toti minorii sunt in stare sa satisfaca o femeie. Dar invata.
Pentru inceput pentru un baiat este benefic sa o faca cu o femeie experimentata.
Depinde si de diferenta de varsta. Pe langa asta, daca ar fi o femeie matura si inteligenta, cu siguranta nu ati face sex in aceeasi casa cu ai ei copii. Mai bine sa-ti vezi de viata si s-o lasi sa-si stapaneasca poftele cu unul de varsta ei.
Barbatul nu trebuie sa ierte nimic, ca altfel este luat de fatalau, prost, impotent etc.
anonim_4396 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: