| Nicusor32 a întrebat:

As vrea sa imi dati si mie niste sfaturi cum sa fac ca colega de care imi place sa fie cu mine (suntem in clasa a 7a) iar ea este cu un baiat de a 8a nu stiu cum sa fac sa fie cu mine ca in fiecare ora se uita la mine imi zambeste in pauza vorbim despre orice...etc

Auzisem ca daca e sa o tratez cu indiferenta ea o sa ma bage in seama sa vad de ce nu vorbesc cu ea si sa fie cu mine asa am auzit de la niste oameni mai mari va rog frumos sa ma ajutati cu sfaturi cu orice dau funda!

Nu zic ca sa ma laud dar eu sunt mai frumos de cat baiatul acela

Sa nu va aud cu: lasai in pace nu te baga nu imi pasa as face orice sa fie cu mine.

2 răspunsuri:
| KyraW a răspuns:

Vroiam sa spun sa nu incerci sa te bagi intr-o relatie dar cuvintele de la sgfarsit m-au convins sa-ti dau un sfat (toti merita sa stie cum merge cu dragostea). Intr-adevar, acel sfat pe care l-ai primit, mai exact tratatul cu indiferenta merge de fiecare data.Nu te mai uiti la ea,te comporti mai rece, poate doar un salut spus pe un ton monoton, si probabil o sa inceapa ea sa te caute.Sa nu uitam ca fetele de cele mai multe ori sunt atrase de baieti rai (ei,asta a fost asa intotdeauna). Daca sti ca o ai la mana,incearca intr-un final sa-i spui ce simti,daca chiar o iubesti (desi spun eu ca esti cam mic sa ai deja sentimente asa de puternice). Totusi ai grija, sunteti inca copii si punandu-te rau cu prietenul ei iti poate face probleme grave, nu stii niciodata ce pot copii.Succes

| plictiseala12 a răspuns:

Sincer parearea me este diferita daca vorbiti si sunteti prieteni e un pas ff bun asteapta sa se desparte de ala de a8a si fa tu 1 pas sau cand se desparte ajut-o si fa pe intelegatorul daca nu esti inelegatorwinking