Imi place sa aud ca mai sunt si alti cu poveste ca a mea. Daca nu e un geniu ajut-o si tu la ce materie poti, de exemplu eu am stat cu o colega care o plac si am desenat in cartea de franceza, si am si ajutat-o putin Sau asteapta momentul cand se desparteste, daca te bagi acum sa le bagi strambe se poate sa te faci si cu o bataie . sau daca te intelegi cu o prietena de a ei roag-o sa bage apropouri, nu ti se pare ca nicusor e dragut. Sau pur si simplu implicate intr-o activitate in care e si ea. Eu numai de aia merg la cor. Daca te ajuta sa imi spui.
Si eu as zice acelasi lucru : sa o tratezi cu indiferenta si pana la urma ea te va baga in seama, dar daca tii la ea nu poti sa fii indiferent cu ea. Ar trebui sa te apropii mai mult de ea, sa vorbitii la telefon mereu, sa va intalniti, cand e suparata sa-i fii aproape, si incet incet o sa inceapa sa tina la tine, si totul o sa vina de la sine... SUCCES!
Da ai incercat sa.i arati ca tu o vrei ca iubita...ea poate crede ca sunteti doar buni amici