)) sincer eu nu-ti zic sa nu te bagidin potriva) fa ceva sa ii dsparti spune-i fetii ca o placi si ca vrei sa fi cu ea:X spune-i cuvinte dulci :X Funda? daca mai vrei sfaturi baga id-ul meu clauditza_2cool_4u
Si dupa aia mai zic fetele ca baieti is perversi jajajajaja
acum e inversne-am modernizat
Tare
:) stiu nu numai voi aveti voie
In chestia asta te cam inseli eu n-am zis ca nu aveti voie :p ii un proverb "dupa fapta si rasplata" si dupa modul in care vorbesti ai fi patit-o cu vreun baiat si acum vrei sa te razbuni daca nu cumva ai facut-o deja
Nu am patit-o cu nimeni dar.nu stiu asa e gandirea mea
in orice caz faza cu "dupa fapta si rasplata " ii valabila
Daca tot sunteti atat de apropiati incat vorbiti mai tot timpul, gaseste o ocazie sa fii doar tu cu ea undeva (poate intr-un local, la un suc) si spune-i ce simti pentru ea, dar evita sa-i spui ceva legat de tipul cu care este acum (si-anume cum ca el nu e potrivit pentru ea, ca pare pampalau etc.)
Apoi, in functie de raspunsul ei, vezi ce ai de facut pe mai departe.
Nicusor,e greu de inteles.Ea...Eu cred ca ea te place,in sensul de prieteni,din moment ce nu se desparte de iubitul ei mai mare.Faza cu "sa o tratez cu indiferenta ea o sa ma bage in seama sa vad de ce nu vorbesc cu ea si sa fie cu mine " se accepta la fete,baietii nu prea fac chestia asta,ar trebui insa,doar as intelegi ca are pe altcineva drag, iar ea te iubeste ca pe un prieten... dragostea e complicata, la fel si campul ei de lupta. sper sa te descurci si multa bafta!
Salut! Daca iti place de ea lupta. cum? Cauta teme, subiecte care ei ii plac. Cauta sa ai cat mai multe lucruri in comun cu ea si daca invata bine cauta sa o impresionezi si la acest capitol. Ai urmarit filmul liceenii. te sfatuiesc sa il vizionezi. succes
Deci mai nicusor sfatu meu ii urmatoru. incearca sa te apropi cat mai mult de ea in primul rand ca amic fi cat mai atent la fiecare detaliu, daca isi schimba cercei daca ii suparata chesti de genu si incearca sai demonstrezi ca esti genu de baiat care o sa fie mereu langa ea cand o sa aiba nevoie de cineva si asa putin cate putin o sa o castigi si daca ii si spui cati place de ea ii si mai bine