anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

as vrea sa ma ajutati cu un sfat.De vreo 3 luni m-am indragostit de cineva insa aceasta persoana este casatorita, sotul ei este plecat mai mult afara.Eu traiesc in aceeasi casa si lucrez in aceleasi loc si ma vede doar ca baiatul care lucreza pentru ea adica un nimeni(asa simt) si ma doare chestia asta.As dori sa stiu cum sa i arat ca tin la ea, sa i spun cumva pentru ca daca i spun direct nu stiu cum va reactiona.

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Risti mult.
Daca ii spui ceva sau ii dai de inteles, vei pierde si locul de munca si nici n-o vei mai putea vedea.
Femeia e casatorita, ar trebui sa cauti sa-ti scoti din tine sentimentele care te chinuie, spre binele tau.
Indiferent ce caracter si apucaturi are, ar fi bine sa te stapanesti...si-mi pare rau ca nu pot sa te ajut cu ceea ce iti doresti,dar tu acum indragostit fiind,ti-ai pierdut o parte de logica si vezi doar obiectul dorintelor tale,nu si situatia reala.
Fii serios in munca ta, fa-te util si fii cel mai bun si, posibil, sa-ti recunoasca meritele si sa se simta recunoscatoare, dar nu ii da mai mult de inteles!

6 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Fii baiat serios si ea te va baga curand in seama, daca este cazul.

| cristimihailov a răspuns:

Schimba locul de munca.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai din moment ce nu ti-a dat niciodata de inteles ca ar nutri vreun sentiment fata de tine, ce rost ar avea sa-i impartasesti sentimentele tale? Crezi ca i se va parea ca esti special doar pentru ca ii spui ca te-ai indragostit de ea? Sau mai repede ramai fara loc de munca? Incearca sa-ti indrepti atentia catre cineva mai abordabil.

| CosminC86 a răspuns:

Stai calm... Nu strica familiile altora.

| Asian a răspuns:

Las-o in pace.e casatorita frate

| Vio_Violeta_1981 a răspuns:

Soda e clar ca tu esti pentru ea o aventura! daca ii vei declara dragostea ta vei fi penibil (si se va indeparta)