anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As vrea sa ma ajutati daca puteti. Vreau maine sa ma duc in parc sa fac cunostinta cu vreo fata,caci m-am saturat de dragostea asta virtuala de pe facebook si yahoo,deci doresc sa fac cunostinta in realitate, dar problema e ca am cosuri.Eu nu stiu daca vreo fata ar dori sa comunice cu mine sau sa ma priveasca macar.De asta si ma tem,poate nu voi fi in stare sa fac asta, dar va rog ajutati-ma.Deci cum credeti voi putea sa-mi gasesc una avand cosuri? Doresc sa aud raspunsuri de la persoanele care au facut cunostinta cu fetele avand cosuri.Stiu ca intrebarea e stupida, dar nu mai stiu ce sa fac.

Răspuns Câştigător
| AnnnaMarrria a răspuns:

Si ce o sa faci. O sa stai toata viata in relatii pe facebook doar pentru o relatie minora? Esti la pubertate, adica e ceva normal. Eu sunt fata..si am avut prieteni care mai aveau cosuri, dar daca fata nu este o "piti" va intelege ca este ceva perfect normal pentru varsta ta, si cu timpul va trece. Sia cum un sfat pentru tine, daca te deranjeaza atat de tare cosurile, poti ruga medicul tau de familie sa iti dea o trimitere la dermatolog. Iti vei face un mic control si niste analize si iti va da un tratament pentru ameliorare. happy
Bafta la intalnire!

3 răspunsuri:
| IustinaC a răspuns:

Heh' orice fata ar dori un baiat cu ten curat dar cosurile nu te fac sa arati ca un monstru.Nu trebuie sa iti fie rusine cu tenul tau....se va gasi o fata care sa se indragosteasca de tine.Pe mine nu ma deranjeaza baietii cu cosuri pe fata, ii inteleg.

| BLeur a răspuns:

Da' tu crezi că eu nu am? laughing. Sunt plin, mai ales pe spate [ da' astea trec la soare ]. Am dat cu soluţii, au dispărut marea majoritate. CINE te place te place aşa cum eşti.

| grab a răspuns:

Cauta una pasionata de cosuri.De nuiele.
Nu iesi in parc pana nu iti rezolvi problema cu cosurile sau macar gasesti un fond de ten smecher.

Posibil ca nu doar cosurile sa fie "buba", dar daca tu zici, scapa intai de ele si vezi apoi.