anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As vrea să știu din ce zone să îmi rad părul (gen parul din zona intimă care e obligatoriu, burtă, picioare, etc...) pentru a avea o calitate a sexului mai bună sau cel puțin partenera mea sa se simtă bine când fac sex cu ea.

Răspuns Câştigător
| Valentina8 a răspuns:

Frate zona intima e destul, ce esti, femeie? Sunteti barbati, insa in zona intima nu doar pentru prietena ta dar trebuie sa te razi si pentru tine pentru o igiena cat mai curata! Ce sens are parul de pe burta sau piept sau picioare sau de pe fese? Lasa l acolo pe ala ca esti barbat!
Dar igiena intima e o necesitate cu sau fara iubita

| nuimispunnumele257534 a răspuns (pentru Valentina8):

Eu doar am întrebat, și oricum igiena este ceva ce fac des laughing)

| SG1995 a răspuns (pentru Valentina8):

Parul pe burta chiar e naspa. Dar de acord cu tine la faza cu parul de pe picioare.

| Valentina8 a răspuns (pentru SG1995):

O fi naspa dar sta in natura barbatilor, de ce sa stresam atata si barbatii cu chestiile astea nu suntem noi destul de stresate ca pe nici o particica a corpul sub sprancene nu trebuie sa existe un fir de par?
Lasa sa fie ei macar liberi, insa igiena intima/epilarea sa este necesara pentru el ca are sau nu prietena.
Lasa sa fie barbati cum sunt si sa invatam sa i acceptam asa cum sunt iar eibla randul lor sa accepte femeile asa cum sunt cu alte "defecte" fizice, care de fapt nu sunt defecte

| Valentina8 a răspuns (pentru nuimispunnumele257534):

Da dar daca tu ai o padure acolo jos laughing transpiri mult risti sa faci gandaci din aia pubiani sau cum se numesc si alte porcarii.

9 răspunsuri:
| Sofer a răspuns:

Epilat burta picioare și zona intima.

| SG1995 a răspuns:

Pe picioare nu ar fi indicat, dar parul de pe burta, din zona inghinala si de la subrat e standar, eventual si *** de la fund daca e posibil.

| Pantagruel a răspuns:

Trebuie sa te epilezi cu ceara in primul rand. Atunci abia se simte diferenta. Spor!

| StefanAdam a răspuns:

Pe buci sa nu uiti sa te razi

| grozeaandrei a răspuns:

Epilat burta, zona intima, picioare