Da sse gasesc la farmacii.Sint si creme si spray-uri.Am vazut ca zis cineva pe aici de STUD 100.Cauta dar vezi sa urmezi instructiunile exact ce zice acolo sa nu ai alte probleme.SI nu te lua dupa cei care spun ca iti face rau.Nu patesti absolut nimic si nici nu iti face rau cu absolut nimic produsele astea.Doar te ajuta acolo sa te simti mai bine ceva mai lung timp. Spor la treaba
Antrenament! Sex mai des și ai să vezi că o să ții lejer 20 de minute la urmă! Tehnică contează!
))
Ăsta este adevărul. Dacă el o rupe în labă degeaba.
Nu cred ca ar trebui sa aungi la creme pentru a putea tine mai mult actul sexual ai putea sa il practici mai des si asa nu vei mai si sa zic asa 'statut' si vei rezista mai mult
Cel mai eficient din comert e un spray Stud 100 şi costă 60 de lei.
Îl achizitonezi din farmacie sau chiar prin curier postal.
Uite un link despre produs, şi cum poţi intra în posesia lui.
http://www.sanatatesexuala.ro/produs.php?nume=c_Stud_100
vrei sa spui ca " ejaculezi"? pentru ca nu poti sa te ejacuezi! nu poti folosi creme nu exista creme pentru asa ceva si daca exista nu sunt bune. si daca ejaculezi nu inseamna ca mai esti virgin! cred ca e normal sa se inample asa. incearca sa faci mult laba asa vei scapa putin de ejacularea precoce ( care e ceea ce tu ai) ai grija sa nu lasi vre'una gravida pentru ca dupa cum ai scris pari foarrrrrrte tanar... si nu cred ca sti ce inseamna sa te protejezi.
Pentru ce iti trebuie sa ejaculezi mai tarziu daca esti virgin? cand ai sa.ti incepi viata sexuala. va fi alta treaba. organismul se va schimba si ejacularea va fi mai tarzie. pentru ca vei astepta mai mult si mai mult.
Ferbe niste tarie wiski ceva tare si bagi skula acolo timp de 5 minute prima data si dupa aia 10 15 20 si tot asa si ai sa vezi rezultatu
anonim_4396 întreabă: