Pai conteaza zodia? Fiecare e unica in felul ei.Par blande dar daca le superi isi ies din pepeni imediat.
Sa stii ca majoritatea astrologilor spun ca mai importanta decat zodia este ascendentul. Cica ascendentul e mai important pentru ca ai mai multe caracteristici decat din zodie in care te-ai nascut.
Pai o femeie taur, e o femeie care place tuturor , are o senzualitate innascuta, are forme placute, buze sexy si sani mari de obicei, este frumoasa, este curajoasa din puct de vedere moral si emotional, are multa incredere in sine. Cam asa este o prietena de-a mea care e taur. Dar mai multe poti sa gasesti pe site-uri de specialitate de pe net. Pentru mine femeile in taur sunt niste prietene bune si in care poti avea incredere.
Am o prietena zodia taur.Blonda daca ii zic ceva ce nu ii convine ma ia la bataie si toata ziua e nervosa.
Zodia taur hmm...
Eu sunt zodia taur si am cunoscut multe persoane in aceasta zodie, ce pot sa-ti spun eu despre aceasta zodie? pai in primul rand zodia taur e o persoana irascibila, sentimentala care si atunci cand sufera ii place sa vada pe altii razand