Pai ar fi bine sati alegi vreo facultate cu o profesie care nu e prea studiata aici la noi, in Romania. Si sa-i spui ca vrei neaparat sa faci acele studii, ci nu altele. Explicale ca este foarte important pentru tine; P. Si apoi dupa 18 ani poti hotari si singura. Cit merge vorba despre bani, pai eu cred ca parinti trebuie sa te ajute material cum nu ar fi dar ei mereu trebuie sa aiba grija de tine si ar trebui sa achite acele studii. De exemplu sora mea, in virsta de 23 de ani, abia acum a terimnat universitatea si masteratul, si totul a fost achitat de parinti desigur. Si nu numai in acest caz, majoritatea parintilor achita, poate doar ceai care nusi permit o anumita suma, dar si aia mai pun banii la ciorap pentru a le plati copiilor universitatea; p. Asaca discuta cu ei, dar gandeste-te bine, merita sa pleci acolo doar pantru el. Cine stie daca veti fi impruna pe toata viata, daca va veti desparti ce te faci atunci? Te vei simti oribil pentru ca ai plecat doar pentru el, sau poate fi desigur si altfel, iti vei gasi apoi o munca un loc de trai, poate chiar vei iubi tara aia mai mult decit orice. Am o prietena care s-a casatorit cu un baiat pe care la intilnit la munca in USA, se iubeau nespus de mult si ea a hotarit sa se mute cu el in Republica Domenicana, ba chiar s-au casatorit, acum sunt divortati, dar totusi ea este fericita acolo, unde are deja munca si casa. Daca tatal tau este cu adevarat intratit de aspru, nu cred ca ai face bine sa-i spui ca te duci acolo pentru iubitul tau, stii tu dupa tata, fiica lui ar trebui sa stea linga el pina la batrinete asa sunt toti parintii, mama e mai intelegatoare, tata nu prea crede in aceasta iubire, te inteleg perfect si tatal meu e aspru xd. Convingei si tu, cauta pe net universitatea si arateleo, spune-le cit de cool este acolo. Vorbestele intruna despre ea, si in cele din urma vor fi de acord Succese! :*
Nu ne-ai spus mai nimic despre relatia ta cu acel baiat. daca merita sau nu sa pleci de acasa pentru el.
daca l-ai vazut vreodata fata in fata etc.
AlexEjmecheru întreabă: