Aia la 13 ani se joaca cu Mikey Mouse iar tu cu put.za. chiar nu mai sunt fete de 16 ani si pentru tine?
Hmm, vezi ce spui ca poate spun si eu niste lucruri tare "faine" de spre tine si crede-ma ca puteam sa fiu si cu fete de varsta mea dar am spus pass pentru aceasta fata "care se joaca cu Mikay Mouse " intelegi?
Da te rog spune si tu lucruri faine despre mine, orice ar fi macar stiu ca nu molestez fetite de 13 ani
Lol? Iti zic sincer ca esti prea penal!
MOLESTÁ vb. tr. 1. a brutaliza, a lovi. 2. a necăji; a vexa, a jigni. (< fr. molester, lat. molestare)
Pun pariu ca nici nu stiai ce inseamna cuvantul dar ai vrut sa devii "destept "
Nici nu o cunosti pe acea fata, nu stii cum gandeste, cat e de matura, ea la 13 ani ai ei gandeste mult mai rational si este mult mai matura decat multi dintre prietenii/cunostintele mele.
Ai uitat vreo 2-3 sensuri, da presupun ca le ai uitat intentionat.
MOLESTÁ, molestez, vb. I. Tranz. (Livr.) A brutaliza, a maltrata. ♦ A provoca neplăceri, a șicana, a necăji, a sâcâi.
Oare ii provoci neplaceri unei copile de 13 ani? hmm da ii provoci. Arata ea de ti se scoala tie toate cele dar tot un copil de 13 ani e
Stai linisti amice...nu conteaza o diferenta de 3 ani. Daca va iubiti nu are rost sa intrerupeti relatie...atata timp cat e vorba de iubire sincera!
Cam micuta fata pentru o relatie. Dar, tu fiind un baiat cu bun simt, ai sa o ai ca prietena, fara a o forta sa faceti sex, chiar daca ea iti va cere acest lucru.
Sunteti OK. Dar... sa nu ii ceri sex pana cand ea nu este gata. Sa ai rabdare cu ea daca este mai copilaroasa. Poarta-te bine cu ea
Exact asta ii si spun, sa nu ceara. Am citit pe aici niste intrebari dupa care nu ma mai mira nimic. Era una abia intrata la liceu - deci 14 ani - cu o experienta pe care multe de 30 nu o aveau. Daca te uiti la ultimele 3-4 zile la Adolescenti si Dragoste si Sex ai sa gasesti 3-4 intrebari care mentioneaza sex cu fete de 13 ani.
Sex? Am spus cumva cuvantul " SEX "? Si nu, nu vreau sa fac sex cu ea deoarece nu mi se pare normal la varsta asta, data viitoare informeaza-te mai bine inainte sa spui ceva.
Salut. Cred ca ti se va spune de multe ori ( cel putin din partea adultilor ) :"Sunteti prea tineri."
Nu te lua dupa ei. Nu este nimic gresit in aceasta ( parerea mea ), dar asta insemnand sa nu aduci relatia la un alt nivel ( sex si altele ) daca stagnezi pana cand vine acel moment in care faci trecerea este okey
E ok... dacă va fi iubire sinceră și dacă nu urmărești alte scopuri.
Succese, sper să vă ție mult!
E ook. daca fata e matura, sa zicem sa gandeasca macar ca una de 14-15 ani, nu vad de ce nu ati putea fi impreuna. Daca gandeste ca una de 12, imi pare rau.
Oricum sa nu ai mari asteptari de la ea.
Gura lumii nu o astupa nici pamantul daca va iubitii nu renuntati la iubire pentru vorbe
E bine, dar nu'i zi de sex. ti s-a facut s.a ajungi in celula? las-so sa faca macar 15-16 ani.
Nu te lua dupa spusele altora Varsta nu conteaza asa mult avand in vedere ca vezi fete de 16-17 ani care stau cu baieti de 25 de ani. Diferenta dintre tine si ea nu este mare deloc, te sfatuiesc sa fi impreuna cu ea ca poate dupa o sa regreti
Heii! eu cred ca e ok mai ales daca va placeti reciproc diferenta de varsta nu trebuie sa fie o piedica (stiu eu ce spun am trecut prin ce treci tu acum eu aveam tot 13 ani iar el avea 19 si noua ni s-a spus ca e diferenta de varsta mare dar nu prea ne-a interesat de asta) iar acum am 17 ani si suntem inca impreuna de aproape 5 ani de zile asa ca:
varsta nu conteaza