| adrian1213 a întrebat:

As vrea sa va spun o intrebare si sa imi raspundeti daca vreti, Eu maine ii spun la o fata ca o plac si daca zice : Da si eu te plac. Ce sa fac? sa o sarut sau cum? ce sa o intreb, daca vrei sa fii cu mine? sau cum? Si daca zice nu? Ce sa fac? Dau funda care raspunde cel mai correct si mai inteligent raspuns va rog! Va rog sa imi raspundeti asa: Daca zice da fa asta ------ daca zice nu fa asta --------Funda! :X

Răspuns Câştigător
| FoarteTareFrate a răspuns:

Eu sunt cu un tip de un an jumate si a fost cam asa... El si-a dat seama ca il plac ( in cazul tau e ca si cum ti.ar spune ca si ea te place ) si simplu:m.a sarutat. Da, daca stii ca nu e vreo sclifosita, sarut.o, fetele adora sa faca baietii primul pas si asa simt ca sunt mai dorite. Incearca macar sa fiti doar voi doi. Sauu nu prea multi. Daca zice nu, sunt 2 chestii : ori mai insisti pe parcurs, sunt fete care vor sa li se dovedeasca faptul ca le placi deci ca nu o sa renunti la ele usor, fie o lasi balta si te prefaci ca nu iti mai pasa. E bine de prima data sa nu ii faci declaratii de amor, sa stai un pic rezervat cand ii spui ca o placi, incat daca te refuza sa nu creada ca tu esti in limba dupa ea... In niciun caz nu trebuie sa incepi sa o jignesti daca te refuza. Fundita?happy

| adrian1213 explică (pentru FoarteTareFrate):

Inca ceva si iti dau fundita, 1) Sa o sarut pe buze sau pe obraj? si 2) Dupa ce am sarutat-o sa o intreb daca vrea sa fie cu mine?

| FoarteTareFrate a răspuns (pentru adrian1213):

Ups,nu am vazut raspunsul! Dar te rog zi.mi ce s.a intamplat, ai avut curaj?big grin

3 răspunsuri:
| CristianGrigor1986 a răspuns:

Daca ai ajuns pana aici, eu te-as sfatui sa-i spui simplu : Vrei sa fii prietena mea? E o formulare mai corecta a ceea ce vrei tu de la ea.A da o forma concisa relatiei e pasul corect in cazul tau.Deci - intreab-o direct si dup-aia sarut-o. Daca spune nu, intreab-o de ce si in functie de ce iti spune vezi ce trebuie facut.Acuma s-ar putea sa nu zica din prima da, dar nici sa nu refuze.In cazul asta, sunt de-acord cu FoarteTareFrate - insista pana obtii un raspuns clar.Dar daca a flirtat cu tine si ati avut si alte intalniri, nu ai de ce sa-ti faci griji.Ah, inca un lucru - alege un cadru romantic.Un buchetezel mic din florile ei preferate nu strica.