Astea sunt texte slabe, tipul sigur e gata oricand si de pasul urmator dar nu e nesimtit ca altii sa iti spuna direct.
Este riscul sa te paraseasca daca apare una mai "usoara" dar asta e cu dragostea, daca trece peste orice abia atunci poti sa spui ca ai cu adevarat un iubit.
De retinut este faptul ca voi adunat faceti aproape un an iar eu din propria experienta stiu ca de obicei la sex se ajunge dupa 6 luni de relatie (persoane 15 +) asa ca ori o sa se indeparteze incet, ori o sa te astepte asa cum a zis (daca e baiat cuminte).
E un joc de noroc, ai grija sa castigi ce e mai important
A si inca ceva :eu chiar daca sunt geloasa i-am zis ca accept sa se duca la alta dar sa se intoarca la mine ( bineinteles daca aflam faceam crize si plangeam o saptamana ) si a zis ca nu ca nu m-ar da pe niciuna si etc. Si app mi-a mai zis ca nu o sa ne despartim niciodata ca o sa vrea el..decat daca vreau eu...si imi mai zice cate unu/una ca nu il merit ca eu ii mai dau palme dar tare cand ma enerveaza) si toti zic ca ma iubeste dar nu stiu domne de'astea.
Buna domnisoara! parerea mea este ca ar trebui sa mai astepti sa il cunosti ca baiat, sa ii sti gandurile apoi sa faci pasul cel mare. Esti sigura tu ca el te merita cu adevarat pe tine? vezi ca ai putea avea de suferit de pe urma gestului tau, nu poti sti niciodata daca el este cel potrivit pentru tine. Asa credeam si eu acum ceva timp in urma si sti ce? ma bucur foarte mult ca nu am facut-o cu"ex"pentru ca nu merita intr-un cuvant el nu era pentru mine eu nu eram pentru el. Gandeste-te bine ce vei face, esti raspunzatoare pentru faptele tale atunci cand iti incepi viata sexuala, pentru ca asta implica responsabilitate din partea amandorora!
Sex faci cand simti ca esti pregatita din orice punct de vedere, ca ai 16 ca ai 15.....cam tot acolo e.eu mi-am inceput viata sexuala cu iubitul meu la 14 ani acum am 18 ani suntem inca impreuna si ne iubim foarte mult.important este sa va iubiti si cel mai important sa va respectati unul pe celalalt."ispite" vor fi tot timpul.succes
Ii dau dreptate lui roxette97. daca el te iubeste poate sa mai astepte cateva luni pana faci macar 16 ani..pana atunci puteti vorbi si chiar "exersa"(ca sa zic asa) sa va iasa perfect..eu vorbesc din experienta puteti vorbi si chiar citi cate ceva ca sa iasa ceva frumos mai ales daca nici unul din voi nu are experienta asta e cel mai frumos:fiecare sa fie prima persoana la cealalta..va urez succes :*:*
Pai daca te iubeste cu adevarat te asteapta si in plus mai gandeste te la tine el nu a facut pana la 18 deci de ce ai face-o tu?