| Zaga a întrebat:

As vrea si eu sa stiu cum pot fii cu fata pe care o iubesc dar ea tot imi spune ca cica nu sunt genul ei si dupa cate am aflat ma incadrez in genul ei si imi mai spune ca nu ma poate considera mai mult ca pe un frate. Cum pot fii cu ea?

Răspuns Câştigător
| guesswhocodrutza a răspuns:

Pentru inceput, fi cel mai bun frate.(cum zice ea ) vorbeste cu ea, apropiete de ea, glumeste cu ea, incearca sa o faci sa se simta bine, sa te placa.fa-i cadouri, incant-o. Ea o sa te accepte daca se simte bine in preajma ta. Sper ca te-am ajutat.winking

3 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Nu poti fi cu ea pentru cel mai simplu motiv: o si minti si in plus fata nu te place.

| HappyGrumpy a răspuns:

O imbeti, atunci va recunoaste si ca ma-sa-i curva. Si taica-tau e afemeiat... poate chiar sunteti frati, atunci o mai vrei? propune-i sa faceti baie impreuna ca fratii asa faclaughing sa faceti schimb de lucruri, sa dormiti impreuna... spune-i tu ca ai aflat ca chiar sunteti frati. e mai bine decat nimiclaughing sa ai o sora buna. beeehheton

| STEFANXxX a răspuns:

Salut Zaga.Pai stii nu chiar ii va placea chestia asta ca sa se indragosteasca de tine, caci stii cum se primeste, hai sa-ti dau un exemplu din viata, cam ciudat, dar totusi.Inchipuie-ti un frate incearca sa o faca pe sora lui sa il iubeasca cu adevarat si sa se sarute, imbratiseze, una alta.E cam ciudat asa-i? Acum inchipuie-ti ca tipa aia e sora ta.Ei ce mai zici acum.

Sunt cam obosit azi, imi scrii un mesaj pe TPU sau imi comentezi intrebarea daca vrei sa iti sfatuiesc altceva.Imi place sa ajut oamenii care au asa probleme.Pa!