O doamne, m-ai agitat si pe mine la cat de mult ai scris si asa disperata.stai calma ca nu a murit nimeni.el face asa(de fapt voi)pentru ca urmeaza sa stati despartiti si va este greu dar dupa un pic de timp o sa realizati ca nu e asa grav cum credeti.si nu cred ca are pe alta, altfel nu statea cu tine ca sa va certati mereu
Pai te inteleg, dar calmeaza-te ca nu rezolvi nimic fiind agitata. Mai bine ai renunta sa vb o perioada despre asta adica nu vb cu nimeni despre el sau orice si incearca sa nu te mai gandesti. Apoi nu stiu, vorbeste cu el calm si explica-i ce simti.
Gandeste-te ca daca nu va impacati asa a fost sa fie, adica atat a fost..nu poti sa dai timpul inapoi inainte sa-l fi cunoscut. Trebuie sa intelegi ca asa a fost sa fie si ca nu poti toata viata sa suferi, daca a plecat sau daca v.ati despartit inseamna ca asa trebuia sa se intample. Oricum cel mai bine este sa clarifici situatia dar nu acum, peste o luna sau doua cand o sa incepi sa realizezi ca nu mai esti cu el
Bafta.:-
Bai fato inainte de toate invata sa scrii romaneste si apoi cere sfaturi ai scris atatea randuri pline cu multe prostii si in final nu am inteles nimic la varsta ta ai impresia ca toate ti se cuvin, dar mai ai multe de invatat de la viata.
Deci nu uita invata sa vorbesti si sa scrii corect.