Un baiat care provoaca suferinta nu este demn de afectiunea, iubirea fetei de langa el. este adevarat ca in viata fiecare avem un moment in care suntem total nehotarati si oscilam in mai multe directii, pentru ca pur si simplu nu suntem inca destul de constanti pe o singura decizie si toate ni se par plauzibile pentru a le urma. uneori confundam sentimentele si incepem sa facem rau in jurul nostru, involuntar, fara sa ne dam seama ca persoanele iubite sufera de pe urma neincrederii noastre in propria persoana. cred ca asta s-a intamplat si cu el, pur si simplu are o perioada mai proasta. desigur ca exista si o alta varianta : ca el sa nu iasa din aceasta stare si sa continue sa-ti faca rau indirect, ceea ce este evident o greseala. in acest caz trebuie sa vorbesti despre asta cu el si sa-i explici ca nesiguranta lui si schimbarile de pe o zi pe alta te-au pus pe ganduri, si toate aceste lucruri si intorsaturi de situatie te aduc la punctul de a lua o hotarare si anume de a te distanta de el putin cate putin, pana ce nu va mai ocupa acel loc din inima ta. daca ii vorbesti cu calm si foarte hotarata pe vorbele tale, sunt sigura ca-si va da seama de ceea ce ti-a facut fara sa-si dea macar seama si daca va simti ca nu mai trebuie sa te faca sa suferi, se va schimba in bine si totul va reveni la normal. in cazul in care el hotaraste sa se debaraseze de tine, eu zic ca v-ar prinde amandurorra bine o pauza in care sa cugetati la cele intamplate, iar poate in acest timp el va realiza ce fata a pierdut si nu va dori decat sa te aiba aproape in continuare, dorinta care cu siguranta il va face sa fie mai atent cu ceea ce simte si la comportamentul lui fata de tine.
Succes si nu dispera, pentru ca la un moment dat apele se vor linisti >
Spune-i ce ai observat in comportamentul lui si ca te deranjeaza. Vorbeste cu el despre asta, nu-l lasa sa scape asa usor. Spune exact ce gandesti. Eu in locul tau i-as cere o pauza, pentru a-si da seama ce pierde.
Eu zic sa porti o discutie matura cu el, serioasa.sa ii explici, chiar daca zici ca te injosesti in fata lui tot ce ti se intampla. daca tot se joaca cu sentimentele tale atunci fii indiferenta cu el., stiu ca e greu dar gandeste te si la tine.
fii si u egoista, ce, el nu este oare?
Asta as face. sper ca te-am ajutat catusi de putin.
p.s.trec aprox prin acelasi lucru.
Auzi nu te mai chinui nici u sa te duci sa te intalnesti cu el.aratai ca nu se joaca cu tine pune-l la punct si spune-i ca te-ai saturat sa fie att de indiferent spune-i:mai tin ff mult la tine dar esti nehotarat ma iubesti sau nu? ca sa stiu daca imi pierd timpu cu tine...nu e singurul baiat bine nu o sa poti sa il uiti att de repede dar macar incearca sa fi indiferenta daca te iubeste vine el la tine daca nu dal drq...asta'i sfatul meufunda
Eu cred ca ar trebui sa vorbesti cu el, sa-l intrebi daca te mai iubeste si daca are pe altcineva, in cazul in care nu raspunde la intrebarile tale sau face misto spune-i ca nu mai poti continua relatia cu el daca se comporta asa, si daca nu ii place ce aude iti va raspunde sincer, daca nu va lasa sa va despartiti baftaaa
Angel199, draga mea, am trecut prin exact aceiasi chestie! Fi indiferenta cu el o perioada! Nu-l mai cauta si evita-l peste tot! Apoi, fi iar draguta cu el, vorbeste-i, dupa care lasa-l balta iar! Poarta-te cu el, exact cum se poarta el cu tine.Nu ai observat si tu ca de obicei cand primim foarte putina atentie de la cineva, ne concentram asupra acelei persoane? Asa va face si el! Daca nici dupa asta nu vrea nimic de la tine, uita-l! Inseamna ca nu te merita! Viata e frumoasa! Traieste-o!
Cea mai sigura solutie e ca in ziua in care trebuie sa te intalnesti cu el si sa ii spui ca nu poti merge la intalnire ca ti-ai facut alte planuri si ca trebuie sa te gandesti pentru ca esti si tu nehotarata in ceea ce priveste relatia, ignora-l o perioada si il vei bate cu armele lui...
Cred ca cel mai bine e sa-ti gasesti pe altcineva, de ce sa stai intr-o relatie daca tu nu esti fericita. Si el nici macar nu te apreciaza te critica, si nu e in stare sa ajunga la intalnire. Si ai spus ca e nehorarat, l ce sa-ti pierzi timpul cu cineva care nu stie cei cu el pe lumea asta.
Trebuie sa te gandesti serios, el e barbatul cu care ai visat dintotdeauna ca vei fi?
Importan este sa nu te mai gandesti la el, sa-ti creezi o noua lista de prioritati si sa-ti gaseti pe alticineva care sa fie cu adevarat pe placul tau, care sa te inteleaga
linarkfts întreabă: