anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

aseara a dormit prietena mea la mine. ne am uitat la televizor si apoi ne am sarutat si imbratisat mai mult timp.prietena ei cea maibuna mi-a spus astazi ca iubitei mele i-a placut, dar i-a spus si ca eu aveam penisul foarte tare caci mi-a pus mana. oare de ce il aveam asa?(am 16 ani)

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Te-ai excitat si ti s-a pus dur.

| Gabriella24 a răspuns:

Ti s-a sculat laughing) stiintaaaa

| R3DAOT a răspuns:

Se mai intampla si la oameni mari dapoi la copi ca si tinewinking si crezi ca nu i-a placut ce-a simtit? :->

| Ramonaaaa a răspuns:

Ţi s-a sculat, nene -.-.
Adică atunci când eşti excitat, penisul ţi se întăreşte.Caută mai multe informaaţii pe net.La vârsta ta, ar fi trebuit să ai cel puţin minimum de cunoştinţe dacă tot ai prietenă şi mai şi doarme la tine acasă -.-

| BlancaFantasma a răspuns:

Cea mai buna prietena? hm, n`as prea crede.atata vreme cat iti spune tot ce ii spune ei iubita ta,lasa de dorit! incearca sa te indepartezi de "Cea mai buna prietena",de ce nu o intrebi direct pe iubita ta ce parere are despre ce faci tu,cand sunteti singuri? ai grija unele prietene bune, nu sunt chiar asa cum par! bafta!
si n`o mai lasa pe fata asta sa-ti puna mana pe penis, atata vreme cat tu nu stii ce inseamna excitatie(ma mir ai totusi 16 ani)thinkinghappy