A durat prea mult pentru ca ai continuat prea repede, nu erai suficient de excitat si vinul a ajutat si el. Nu aveti niciunul nicio problema. Daca te masturbezi inainte de un act sexual o sa te tina erectia mai mult, ceva de genul asta ai patit si tu
Si inca ceva, nu baga la cap ce zic frustratii de aici, ca a fost sau nu virgina prietena ta, ca a avut 1, 3 sau 147 de barbati inaintea ta nu mai conteaza. A avut un trecut, nu s-a prefacut virgina, deci a fost sincera si asta e de apreciat.
Distractie placuta
Mersi mult de useri de astia tot sa mai dau :*
Poate fata a mentinut mai multe relatii sexuale in trecut si acum nu simti nimic cand esti cu ea, daca vrei sa rezisti mult cu femeile poti folosi un fleshlight stamina training unit, numai ca esti minor si nu e indicat acum, la 18 ani mai bine.
N.ai treaba, de obicei ma simt bine si aseara m.am simtit la primul si al treilea, si are doar 11 contacte sexuale la activ din care 10 cu mine
De unde stii ca are doar 11 contacte sexuale? daca inaitne ta o mai avut si cu alti?
Sincer o cred pe cuvant, a durut-o ca si prima data cand a facut-o cu mine a stat o zi intreaga cu fundu in apa calda
Cu fundu? dar tu ai facut-o anal cu ea?
Si chestia cu mintitul, ii si cu da si cu nu ...ar fi putut sa o faca pentru a o crede fata cuminte. cati ani are?
Are 18 ani si nu are de e sa se dea fata cuminte daca ar fi una cu experienta in urma sar cunoaste si in pat, la 17 ani ai mei am avut parte si de panarame care se cunosteau in pat ieseam din pat cu buzele vinete si ieseam destul de repede se vede clar diferenta, iubita mea abia de stie sa se "sincronizeze " la pozitii e login ca.i incepatoare
Respect maxim pentru ca ai incredere in iubita ta si ii iei aparare in fata lumii.
Daca spui ca ai avut atatea fete nu ai fi pus a 2 intrebare...cel putin pentru o persoana care o avut atatea fete si cu experienta... doar daca nu ascunzi alte lucruri care nu vrei sa le zici aici sa nu vada toata lumea si incerci sa afli un raspuns sunt o intrebare mai ascunsa
Nu am nimic de ascuns, si nu am spus ca am avut n fete in pat, am zis ca am avut parte si de panarame nu cu zecile
E normal sa dureze mult, la a 2-a partida. Iar daca nu te termini o partida si dupa o vreme incepi alta, iarasi e normal sa te termini repede.
Daca ea ti-a spus numai de un contact sexual cu alt partener, inseamna ca are mai multe a activ. Concluzia este ca tu ai putea fi al n-lea partener.
Asa si? cu ce m-ai ajutat, eu intreb ceva tu imi zici altceva si pentru a te lamuri cum i.am zis si lu zuzumussy a durut-o cand a facut-o cu mine, si ce motiv ar avea sa ma minta?