Si ea a zis ca nu a simtit... Prezervativ am vrut dar ea nu vrea cu nu îi place
Pai I am zis ca a fost prima si ultima data fara prezervativ
Dar sa nu deviem de la subject deci zici ca nu mi am dat drumul fara sa simt si nici ea
Prezervativul se foloseste, se monteaza pe penis in cazul in care NU esti capabil sa-ti controlezi, coordonezi si sa-ti retii perfect ejacularea, sau in cazul in care sexul este intretinut in timpul celor 4-5 zile ale perioadei fertile a ciclului menstrual. In cazul in care sexul a fost intretinut in afara zilelor fertile (probabil ca iubita stia in ce moment al ciclului se afla), chiar daca sperma este ejaculata in vagin involuntar sau intentionat, NU se poate forma sarcina, fiindca in acel moment al ciclului procesul este imposibil. Acest aspect ar trebui sa te intereseze in primul rand si nu daca ai ''scapat sau nu sperma in vagin.
Da, este posibil!
Iar daca ati avut mai multe partide sexuale sau te-ai masturbat inainte, sunt sanse de sarcina, pentru ca, ramane intotdeauna sperma neejaculata pe tractul urinar, care se scurge involuntar in vaginul fetei, in primele secunde cand penisul este introdus.
Singura conditie ca ea sa ramana insarcinata, este ca ea sa fie in perioada fertila.
Totusi, vrea sa te intreb, chiar nu ai gasit 2 lei sa cumperi un prezervativ?
Chiar nu-ti pasa ca poti s ao lasi isnarcinata si sa umblii dupa 200-300 de lei pentru un avort, care ii va da fetei o trauma psihica si fizica?
Atunci care-i baiul, de ce te stersezi daca taman ea a cerut fara prezervativ?
Dar tu nu aveai nimic de spus in povestea asta?!