| robertosi a întrebat:

aseara am invitat o fata in oras (ca doar e valentine's day big grin ). Ma cunosc de aproape un an de zile cu aceasta fata dar abia acum mi-am facut tupeu sa o invit in oras (din fericire ea a acceptat), suntem doi prieteni foarte buni, dar as vrea sa imi raspunde-ti la o intrebare cam ciudata... acum ar fi momentul sa o intreb daca vrea sa fim impreuna? Multumesc anticipat, dau fundita! happy

4 răspunsuri:
| costel24ro a răspuns:

Nu stiu ce varsta ai tu sau ea! nu trebuie sa-i pui intrebarea asta, totul vine de la sine.cand iesiti in oras,vedeti ce lucruri aveti in comun,discutati despre aceste lucruri,vezi ce subiect o intereseaza p ea mai mult, mai faci o gluma(de bun gust)vezi daca se amuza, vezi cum te priveste in ochi sau in general.intr-un cuvant fa-o sa se simta bine cum poti tu mai bine, fii tu insuti(nu trebuie sa te prefaci ca iti place ceva care ii place ei)la plecare, pe frigul asta poti sa o tii de sold.si daca nu are nimic impotriva,ai putea incerca si un sarut. daca din motive diverse(teama sau altele)nu o poti saruta,ii spui ca ti-a facut placere sa iesi cu ea si ai vrea sa va mai vedeti. daca este de acord, o pupi p obraji frumos, si la urmatoarea iesire trebuie sa urmeze sarutul(nu mai ezita ca te va crede...)ai mai putea sa-i faci complimente cand sunte-ti in oras...acum depinde cat de bine va cunoasteti.mult succes si nu o da in bara!

| darrio2007 a răspuns:

Aseara ai iesit cu ea? Sau iesi de Valentine's Day? Intreab-o.

| Indecis a răspuns:

Valentine's Day e pe 14 big grin.Nu nu ar fi acum. Daca esti pe la o varsta mica,cum cred, este de ajuns sa vina cu tine in oras sa stii ca vrea sa fiti impreuna, desigur daca iesiti doar in 2.

| cipriprici a răspuns:

Ducetiva la un suc sau la o cafea (depinde de varsta),cumpara-i ceva frumos,ceva ce crezi ca si-ar dori, apoi plimbativa si daca pana aici a functionat intreab-o direct sau incearca sa faci sa reiese din vorbele tale ca vrei sa fi cu ea, aaa si nu uita e valentines day fi romanticwinking