Da, face misto de tine. Daca vrei sa faci si tu misto de ea, vorbeste cu prietenul ei daca il cunosti personal, si spune`i toata povestea. El practic o sa se supere si o sa se certe cu ea (probabil). Cine rade la urma, rade mai bine.
Da-o naibii de disperata..cautati alta mai buna, o sa crape de invidie fraiera.
Isi bate joc de tine, las-o in pace si nu-i fa jocul. Cauta-ti pe altcineva si arata-i ce a pierdut!
Tea luat la mişto.
Nu te merită.
Nu trebuies să lupţi pentru ea şi mai ales să suferi după ea.
Dacă te iubea nu se săruta cu ăla [ Chiar dacă vroia să te facă gelos ] Îşi bate joc de tine şi tu eşti prost şi pici în ˝ capcana ˝ ei.
Da, da a vrut sa isi bata joc de tine.Presupun ca a vrut sa iti arate ce bine o duce cu iubitul ei si sa te faca gelos. Dar nu ii mai da importanta, ignoro si daca e sa iti zica ceva fa-te ca ploua.Nu esti obligat sa ii suporti ei fitele de domnisoara. Las-o in pace cu iubitul tau si tu iti vezi de viata in continuare.
Bafta in continuare
Scuze ca iti spun in felul asta dar.....CHAIR NU INTELEGI CA ISI BATE JOC DE TINE? Pe bune acum...te-a luat la misto.trebuie sa treci peste, nu merita sa lupti, lupti pentru un mare nimic
Multumesc! O sa ii dau un ultim mesaj si dupa eu sunt cel ce voi face misto de ea
Acelasi sentiment il simt si eu. Dar. Si.a batut joc de tine. A vrut sa. Ii arate prietenei aleia ca inca iti pasa de ea. Nu se merita. Si..Stii isi tu trec prin acelasi lucru`. Si ma doare.`! Stiu! Dar ea nu te iubeste. Iubeste tipu`l cu care e. Asta e. Si e cam ciudat..Ca si mie mi.au dat mai acum o ora..altii oameni sfaturi..Si cum sa trec peste.Uit.o. Probabil..Arati bine, esti un baiat destept. Gasesti tu alta :*
Da isi foarte bate joc de tine chiar daca este greu sa o lasi ..nu ai ce sa faci nu te mai gandi la ea ..si incearca sa iti faci si tu o prietena care chiar te merita
Scapa de ea. Isi bate joc de tine! Daca neaparat vrei sa stai cu ea, dai un ultimatum, intreab-o ce are de gand, daca prefera sa stea cu ala, si vezi ce iti zice.
beausingurlamasamea întreabă: