| ioooooooooo a întrebat:

Salut TPUhappyasera la disco eram cu baieti si a venit acolo si fata de care m-am indragostit si a dansat cu varus-o si se tot uita la mine ca si cand ar vrea sa vada daca ma intereseaza si ca sa nu fac vreun pas gresit m-am pus pe coltaar si am privit atent dar fara sa beau nimic in seara acea cea ce la mine nu se intampla niciodata se poate ca acesta fata sa ma fi schimbat? voi ce credeti ca a vrut sa faca prin a dansa cu varu-so sa-mi atraga atentia sau asa pur si simplu?

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Tu ai vrut ca acea fata sa te vada pe u ca nu bei poate asa ziceai (ca te vede un om cinstit) dar in disco asa ceva nu trebuie luat in serios acolo te duci sa te distrezi nu sa te uiti la fete cum danseaza trebuia sa o bagi in seama daca se uita la tine poate asta astepta sa mergi la ea asa o luai pe fir si ajungeai la ce multi baieti vor sa ajungawinking

| Floreenofficial a răspuns:

Pai mai, daca a venit cu varasu o fi invitat-o ala la dans. daca te-ar invita varata la dans ai refuza-o? :S
adica nu cred ca ti-ar face in ciuda thinking

| Derye a răspuns:

Nu lua totul in serios. Nu totul e ca in filme. Esti doar indragostit.
Ia'i IDul de mess, afla unde sta, and stuff, cucereste'o dar nu te injosi. Urmareste'o dar fara sa o stresezi. Vorbeste cu ea, fara sa o stresezi(iar) sau sa o plictisesti. Zambeste, dar nu tot timpul.

| ioooooooooo explică:

Deci o cunosc ffffffff bine pe fata asta de la 5-6 ani mnu este la prima vedere

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce esti nesimtit numi vn sa cred ca eu te placeam cand spui la toti ce ti s-a intamplat