E in clasa cu tine? Atunci fi mai deschis, incearca sa glumesti cu ea, sa vorbesti, cand ai nevoie de ceva, cere-i ei, intreba-o diferite chestii "ti-ai facut tema?" "ma ajuti si pe mine, te rog frumos? "
Daca si ea iti raspunde cald si arata o oarecare simpatie fata de tine, marturiseste-o ca o placi si ca ai vrea sa fii cu ea si vezi ce raspuns primesti.
Eu sper sa fie unul pozitiv. Succes!
Pai te place daca tot se baga in seama cu tine, daca te priveste mai tot timpul, daca incearca sa se imprieteneasca cu prietenii tai pentru a fi mai aproape de tine.iti dai seama mai ales in ce fel se uita. funda?
Fetele care se lasa greu convinse de baieti au ceva ascuns pe care il arata doar persoanei iubite. Eu una asa cred. Sincer daca o cunosti si nu esti in situatia mea ( citeste-mi intrebarea si daca ai vreun sfat da-l ) cred ca ar trebui sa te apropii mai mult de ea. Sa vorbesti cu ea sa o intrebi despre scoala la inceput. Deodata ce sunteti colegi. Iar apoi ea te va simti mai apropiat daca vorbesti mai mult cu ea si ve-ti incepe sa discutati despre chestii care nu tin doar de scoala. Si cine stie poate o sa te placa si ea daca acum nu te place. BAFTA! :*